- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabjan
tag
válasz
kiborg #56131 üzenetére
Ott valami nagyon nem stimmel. v2 es 1043 as router, gyári firm-el.
Nálam két gép között 100 megával megy a másolás kábelen. Legalább is egy film fájl simán. Apró mütyürökkel persze lassul. Mindkettőben 7200 es vinyó van és alaplapi hálókártya. Az egyik gépen Asus M5A97 EVO R2.0 megy a másik lap meg valami olcsó asrock 970 blabla...
Mindkét gépen win 8 megy. Mindkét vinyó nem rendszer vinyó.. -
-
-
válasz
kiborg #52160 üzenetére
Igen ez az!
Nem tudom, hogy ez már BB, vagy se! Nem követem annyira az OpenWrt-t!
Gyári fw-re a factory kell!
A sysupgrade akkor kell, ha meglévő OpenWrt-re teszed rá!
Igen jól!
Igen azzal megy a visszaállítás!
Az ushare egy médiaszerver, hasonló mint a dlna!
Csak kérdés, ha marad a szerver, akkor minek az OpenWrt? De ez már a Te dolgod!
-
válasz
kiborg #52157 üzenetére
"Ezért lett volna jobb a vargalex,mert ott láttam magyarként is (de már tudom,hogy a V2-re nincs)"
De van poli27, ami mondhatni vargalex build, csak egy évvel később lett buildelve, így aztán az újabb csomagok nagyobb mérete miatt nem fért el benne az ushare, és az ntfs támogatás! Egyéb tekintetben megegyezik a vargalex builddel!
Sehogy! Illetőleg egy jóval drágább routerrel (mondjuk Netgear R7000) már elérhető sokkal nagyobb HDD elérési sebesség is! Az említett típus esetén filerendszer függvényében 50-60MB/sec körül van!
10-15000Ft-ból ne várd, hogy egy szerver teljesítményét nyújtsa valami! Vagy fizetsz, vagy kompromisszumokat kötsz!
-
Pr3s
aktív tag
válasz
kiborg #52155 üzenetére
Szia!
HA gyári szoftod van, akkor a factory az ami kell neked, a trunk pedig elvileg naponta frissülő verziót takar.
Ja, és ezekben nincs GUI, vagyis itt LUCI néven írunk róla, szóval grafikus felület ezekben elvileg nincs.
poli27 firmware-e miért nem jó neked? Abban benne van minden ami egy földi halandónak kellhet, és itt megelégedéssel használják is páran.
És akkor 3.-jára is szerkesztem:
Ha most nem a gyári firmware van a routereden, akkor egyik sem jó neked, a képen bemutatottak közül.
Keress rá, itt nem sok hozzászólással előtted volt akinek kellett a gyári firmware, arra figyelj, hogy vágott legyen, bár nem tudom miről akarsz visszafrissíteni gyárira, de ddwrt-ről is, és openwrt-ről is van mivel visszaállni gyárira -
válasz
kiborg #52139 üzenetére
Akkor mégis az első tippem volt helyes!
A vargalex build is OpenWrt!
-
válasz
kiborg #52126 üzenetére
Igen így értettem, persze amennyiben előtte kikapcsoltad a 642 DHCP-t! Ha ez sem hozott eredményt, akkor szerintem valami szoftveres eredetű a probléma, valamiért a 1043ND fw-je nem tud csatlakozni! Ezzel a felállással a közvetlen hardveres kapcsolat meg van kerülve, tehát csak a szoftver marad, mint hibalehetőség!
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kiborg #52119 üzenetére
FTTH - Fiber to the Home, teljesen optikai hálózat, nálad a házban végződik az üvegszál egy ONT-ben (Optical Network Terminal), abból jön ki a net, tv, telefon. Bar ahogy utanaolvastam ezeknél le van tiltva a routerfunkcio teljesen. Melyik lan portba van dugva? Áramtalanitas megvolt? Hátha.
A 2 hibauzenet csak arrol szol, hogy nem jott letre a kapcsolat.
-
-
válasz
kiborg #52097 üzenetére
Akkor sajnos passz, lehet Te is kifogtad, amibe más mások is belefutottak DIGI szolgáltatónál, mégpedig, hogy valamit elkötnek a bejövő UTP kábelban, amire a routerek érzékenyek, ezen belül is a TP-LINK-ek még inkább, ezért nem megy a dolog! A router gondok topikban volt több hasonló eset, de rossz hír, hogy ha így van, ezzel Te nem nagyon tudsz kezdeni semmit, mert ki kellene cserélni, vagy átkötni a bejövő kábelt, amihez meg DIGI szerelő kell!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest