- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Antilhu
tag
válasz
Antilhu #41503 üzenetére
Sziasztok,
erre valakinek ötlete?
"QoS, sajnos nem vagyok haladó felhasználó, ezért minden beállításot a LUCIban végzem, ez probléma? valamint én igazából prioritás listát szerettem volna beállítani, hogy pl ha a latopom akar menni WiFin a netere akkor ne szaggasson a youtube, még akkor sem ha fut a torrent egy másik gépen (vagy két gép között LANon legyen full sebesség és a torrent kerülön ismét háttérbe). ilyen egyszerű beállításokat szertnék megtenni. Igazából ezért lett elegem a gyári FWből, 20/10 Mbs netnél szaggatott a youtube... "
mi lehet az oka hogy szaggat a net? Hogyan tudom beállítani?
Előre is köszi!
-
-
Mardel
őstag
válasz
Antilhu #27452 üzenetére
Gyári FWt használom mióta megvettem, jelenleg ezt a verziót: 3.13.10 Build 120210 Rel.62735n
Még nem frissítettem fel a májusira.
Viszont soha nem volt vele ilyen gondom, egyáltalán semmilyen gondom nem volt vele, újraindítani is csak akkor kellett mikor bekapcsoltam párszor a wifit mert kellett egyébként ki van kapcsolva. Uptimeja is elég jó.
-
-
chros
őstag
válasz
Antilhu #25486 üzenetére
Gondolom N-es a wifi kartya is.
A teszt erejeig a router mellett probalkozz.A titkositast allitsd:
- WPA2-psk (!!!)
- AES (!!!)A tobbi jonak tunik. Ekkor viszont, gyari firmware alatt , nem tudsz G-s eszkozokkel csatlakozni a wifi-hez (legalabbis az 1-el regebbi firmware-rel nem lehetett, a legujabbat nem probaltam).
Ha meg mindig nem latsz win7 alatt 220-270-300 -as ertekeket akkor a win7-ben a wifi adapter driver tulajdonsagait nezd meg, hatha ott van leveve 20GHz-re a kapcsolat ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest