Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vartime
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia! A két utolsó dolog: elindítottam a samba-t, majd luci alatt átírtam az opkg beállítás utolsó sorát (option overlay root) /overlay - ról átírtam /home -ra. ami a vinyóm bemountolt ext4-es partíciója. Folyamatosan újraindul amikor a szolgáltatóhoz kellene kapcsolódnia. ha lehúzom róla a kábelmodemet, akkor bebootol.
Az oldaladról letöltött openwrt-ar71xx-dir-825-b1-squashfs-backup-loader.bin firmwarét raktam fel rá (mivel a másikat a gyári firm nem engedte).
Most az rc4-es backfire-n filózok, de nemtudom ha azt felrakom lesz-e extroot, a fórumon belinkelt image készítő oldalak, ha jól látom csak kamikaze-hez jók.
Addig is előbb átolvasom az általad javasolt dir-825-ös topicot (máris találtam érdekes dolgot ott is
)Köszönöm az érdeklődést: VarTiMe
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)