- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Intruder2k5 #43966 üzenetére
Olyan nincs is, hogy statikus dhcp, hiszen ha dinamikus, akkor nem statikus
No de csak kotekedek, ertem mirol beszelsz. Igen, erre gondoltam es talan eleg is lenne (ha esetleg nem, akkor valoban, kliens oldalon is be lehetne allitani az adott IP-t).
Viszont, most igy belegondolva, talan megsem vezetne megoldasra, hiszen mint mondottam, nem arrol van szo, hogy nem lep vissza wifi-re az eszkoz, tehat IP-t kap a routertol minden tovabbi nelkul. Hanem arrol van szo, hogy valamiert "nem delegal" mar ezeknek az ujonnan "visszacsatlakozott" androidoknak adatforgalmat (nem tudom szakmaibban megfogalmazni, de erted...).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest