- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
krealon #35924 üzenetére
azt még nem tudom, hogyan fogom bekötni a routert, mert 2 szintes a ház, és a padlásra jön be a t-home kábelnet, ott van egy vezetékes router, illetve egy linksys wrt54g van a ház egyik első sarkában a földszinten, az meg a wifi, de a ház másik sarkában már gyenge a jele.
első körben kipróbálom, hogy ha ezt a tp-linket felrakom a padlásra, az alsó szinten milyen lesz a jelerősség. aztán próbálkozom tovább. az a kár, hogy az összes utp kábel a ház első részére jön le, a hátsóra nem, akkor oda csak rápattintanám a routert, és kész.
nem tudom, hogy a linksys-hez képest ez mennyivel tud erősebb jelet kiadni, nem bánnám, ha nem kéne kábelezni, vagy ha másképp nem megy, felrakok rá egy ddwrt-t és csinálok belőle egy repeatert, ami még normálisan eléri a másik wifis routert.
-
Tin
veterán
válasz
krealon #35920 üzenetére
ezek felmennek egy zsírúj, 1.10-es verziójú vasra gond nélkül? mert utánanézve láttam, hogy az 1.8-as verzióval is trükközni kellett.
a router apáméknak lesz, 1 asztali gép kábelen, 1-2 noti wifin, meg még 1-2 wifis eszköz (tablet, teló), semmi több. nem kell se printserver, se usb tároló, nem torrenteznek.
annyi kell, hogy legyen atomstabil. esetleg még az adás erősségét feljebb nyomnám a családi ház miatt, de ez sem fontos.
akkor kell nekem a gyárinál jobb firmware? ha igen, melyik?
-
-
dane
senior tag
válasz
krealon #33481 üzenetére
Rendben.
Az internetért felelős router (Linksys): 192.168.1.3
Ezen fut a dhcp server is ami a következő tartományban oszt ip cimet: 192.168.1.100 - 192.168.1.150A Tp-Link 4300-as statikus ip-vel kapcsolodik a Linksyshez: 192.168.1.101
A Tp-Link csak switch+ap-ként működik.A kliensek mind a 4300-asra kapcsolódnak.
-
válasz
krealon #33432 üzenetére
Ha jól tudom (bár én nem OpenWrt-t használok) akkor ez is az /overlay mappát menti, annak mentésével pedig minden változást mentesz, nem csak a LuCI-ban végrehajtottakat, hiszen az /overlay mappába van mountolva a JFFS, vagyis a flash írható része, és boot-oláskor ezt "keveri össze" a /rom mappa tartalmával, ami viszont fix!
Mindez persze akkor igaz, ha nincs extroot!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
krealon #32718 üzenetére
Hi!
Ez egy 3 napja visszavont rossz commit, de sajnos a build-em a pont 1-el korábbi 9397-es revízióból készült. A most fordulónál viszont azt is frissítettem.
Ahogy a changeset-ben láthatod, te még találsz ilyen cirill szövegeket a transmission config-nál, illetve a hálózati beállításoknál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest