- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
Intruder2k5 #65963 üzenetére
Igen, ezt sajnos észrevettem.
Az enyémen 150514-es van és IPv6 kezelési probléma van újracsatlakozásnál, míg ez az alapból 150729-es eszközökön nem probléma. Ezt korábban leírtam a Router gondok topicba, heti újracsatlakozásnál nem kap a router default gateway IP-t, kézi csatlakozással viszont rendben van. Ott az volt a megoldási javaslat, hogy ne használjam az IPv6-ot. (Tudom, nem igazán népszerű az IPv6 használat témája, de bizonyos esetekben szükségem lenne rá. Természetesen nem ez a legnagyobb problémám, de elég körülményes kézzel csatlakozni, ilyenkor általában 4-5 perc múlva sikerül csak a csatlakozás.)
Az ONT-t közvetlenül a számítógépre csatlakoztatva azonnal csatlakozik, rögtön megvan mindkét IP cím, ki lett próbálva az ONT router üzemmódban is, a szolgáltató részéről nem tapasztalható probléma.Ebben a kategóriában ez a router volt a legszimpatikusabb, ráadásul majdnem mindig TP-Linket használtam és a munkám során is mindig ezekkel dolgozom. Azok általában rendben is vannak - a wifis témát leszámítva -, bezzeg a sajáttal gondok vannak.
Sajnos másik routerre nem tudok ismét tizenezer forintot költeni, ráadásul kísérletezésre nem is szeretnék. A garanciális javításra leadás esetét ismerem más esetek kapcsán is (Tesztelve, OK), ezért ezzel nem élnék.Nem tudom mi lehet a gond a 150729-essel, amit ma vásárolnék, azon valószínűleg ez lenne. Utóbbi időben vásároltak esetében 5-ből 5-ön ez van, a beszerzés nem egy helyről történt. Volt már, hogy megállt rajta a wifi (látszott a hálózat, de nem lehetett csatlakozni), azonban ez az enyémmel is megesett már legalább háromszor egy éven belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged