- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
Tutu7030 #15005 üzenetére
Ugyanezt produkálja nekem is, mivel nem tudtam rájönni, hogy mi lehet a probléma, ezért inkább vettem egy másik routert. Ha sikerült kiderítened mi okozza, kérlek oszd majd meg velem is az infót, mert jelen pillanatban van egy mindössze 2 hónapot használt routerem porfogónak a szekrény tetején. (Eladni így nem merem, mert nem tudom, hogy hibás-e, vagy csak én bénázok).
-
kirkri
addikt
válasz
vargalex #14932 üzenetére
Köszi, akkor nem ott lesz a hiba.
(#14930) suste: Abban segíts kérlek, hogy mindkét routeren be kell állítanom fix IP-re a klienseket, vagy csak a "fő" routeren?
Elkezdtem összeszedegetni a MAC címeket, hogy be tudjam azonosítani, hogy melyik IP melyik eszköz lesz és összesen 17 olyan eszközünk van, ami internetképes. (Ebből 10-12 állandóan fel is van csatlakozva.)Az is felmerült bennem, hogy lehetséges, hogy a TP-Link nem tud egyszerre ennyi kapcsolatot lekezelni?
Az egyik készülék egy torrentezős médialejátszó. (Viszont az nem Wi-Fi-n csatlakozik és annál nem is szakad meg soha a net.)Ráadásul megmondom őszintén, nem igazán tudom egyelőre azt sem kideríteni, hogy melyik eszköz melyik routerhez csatlakozik Wi-Fi-n keresztül.
Előre is elnézést, ha nagy hülyeséget írok.
-
kirkri
addikt
válasz
donmackó #14921 üzenetére
Sajnos, ha nincs net, akkor egyik eszközön sincs amelyek erre a routerre csatlakoznak.
Megnéztem a log file-t, sajnos nekem nem sokat mond.
Egyetlen üzenetet láttam, ami nem info besorolású volt, hanem warning:DHCPS:lease host name not found
Ez többször is előfordult a mai nap során.
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Másik házba költöztünk és a korábbi routerem (Netgear wndr3700) nem fedte le a házat, így vásároltam egy TP-Link WNDR3700-ast és az ment fő routernek, a Netgear meg AP-nak. Így már szépen lefedi a házat 2.4 és 5GHz-en egyaránt. Azonban a TP-Link meglehetősen gyakran eldobja a netet wifi-n keresztül és ilyenkor már csak a reset segít. Wifi van ilyenkor, net nincs. Ugyanakkor a másik router ilyenkor is kap netet vezetéken keresztül, tehát annak a hatósugarában van a wifi-n is net.
Hol kellene elkezdenem vizsgálódni, hogy mi lehet a probléma? Kipróbáltam úgy is, hogy kiiktatom a másik routert, hogy esetleg nem az kavar-e be, de ugyanúgy jelentkezik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest