- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
SteveBeard #9524 üzenetére
ja nem sértődtem meg, csak ez a "merthogy biztosan nem is fogsz" kicsit erős volt
én ha állítok valamit azt nem azért teszem mert "úgy gondolom" hanem azért mert kipróbáltam. ezt speciel legutóbb 1 hónapja amikor épp volt egy kis időm és végigpróbálgattam a legutolsó 4 ddwrt buildet a 3600-on hátha akad egy használható amit lehetne hosszabb távon is kipróbálni (hozzáteszem egyik sem győzött meg). az egyik build-nél ugyanez történt, se a webrevert-et se másik ddwrt buildet nem lehetett rárakni (végigment a fw update aztán reboot után ugyanaz fogadott mint előtte, reset se segített semmit) a webfelületről. akkor találtam a ddwrt fórumon ezt a módszert amit jól le is jegyeztem miután pikkpakk sikerült vele visszarakni a gyári fw-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest