Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hudyfiu
üzenetére
Ki a bánatnak van arra ideje? Pont elégszer szívtam már meg a Linux-szal. Én mindig optimistán állok hozzá, elolvasgatom a leírásokat, aztán valami gubanc mindig beüt, amire baromira nem találok megoldást. Hp desktop géppel is mennyit szívtam, mert telepítés közben még ismerte az integrált vga-t, utána meg nem, vagy hálókártya drivert kellett vadászni... Most is az openwrt-re mikor ntfs vagy fat32 támogatást akartam tenni például, követtem a lépéseket, hibaüzenetek lettek csak belőle. Szerencse, hogy valamelyik fórumtárs írta, hogy update akármi is kell csomagtelepítésnél. Honnan kéne ezt egy kezdőnek tudni, ha a leírásban nincs benne? Vagy másik fejezetben... Nekem az kell, hogy stabilan, egyszerűen működjön.
A lényeg, hogy amire kellett, úgy néz ki sikerült beállítani, és teszi a dolgát. Jó kis router ez, csak aki nem ismeri a linux alapvető parancsait, és nem a Vargalex féle frankó firmwaret teszi fel, érhetik meglepetések. De ez már elég offtopic lett... Lehet írok erről is egy cikket, vagy ide egy első összefoglaló hozzászólást, nekem is jól jött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest