- Android Autót minden mobilra!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Igazad van, elnézést kérek!
A filmek minősége FullHD, de akár 3D is.
Wifivel szeretnék filmezni (de ha ez nem lehetséges ezzel, de még egy WDR4900-al sem), akkor kábel lesz belőle.
80/20-as Digi kapcsolatom van, amiből szeretném mindkét irányba a maximumot kihasználni.A torrentek száma nekem a feltöltési szorzóban számítana! Mondjuk azt meg kell jegyezzem, hogy jelenleg egy 1011px netbook-ot használok 32bites Win7 ult. alatt torrentezni, böngészésre, Wifi adhoc-nak, és még 19"os kijelzőn HD filmek lejátszására is. Növeltem a torrentek számát az átlag 5-ről 60-ra és érezhetően megfogta a gépet. Erősen processzorlimites lett!
No ebből indult ki a kérdésem, miszerint elég lehet e a wdr3600, vagy wdr4900-asban gondolkozzak? Vagy még az is kevéske ehhez a feladathoz, vagy mindkettő elég ha kábelen nézem majd a filmeket?Megpróbáltam már kivesézni ezt a kérdést a Milyen routert vegyek topikban, de akkor szrintem nem sikerült kellőképpen! A pénzszűke meg szorongatja az asszony idegszálait, s vele az én golyóimat!!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android Autót minden mobilra!
- Synology NAS
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Spotify
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő