Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylon111
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Nálam ez úgy jelentkezett először, még a gyári fw-nél, állandaóan ledobálta a klienseket.
Openwrt rá, .........ugyanaz. Akkor kihúztam a konektorból a kültéri wifis kamerát. Sokkal stabilabb lett de még mindig ledobálta, bár nem annyira sürün. Visszatettem a gyárit, azóta stabil mindt állat. Igaz nem mertem azóta visszadugni a kamerát. Most már azon is elgondolkodtam nem e a kamera ölte meg az előző routeremet. Akkoriba kezdett el carakodni amikor a kamot felszereltem. Elméletileg lehetséges hogy megdögöljön a kamerától? -
cimp
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Én azt értem, hogy máshol is szar, de attól még itt lehetne jó. Elvégre (szerintem) az openwrt-nek valószínűleg nagyobb fejlesztőgárdája van mint bármelyik gyártónak! És mint írtam csak arról van szó, hogy ha valaki szar kérést küld attól ne hasaljon meg. Végső megoldásként dobja el azt a kapcsolatot (bár szerintem ez is durva megoldás), de ne dögöljön meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MPG 325CQRXF (Bontatlan)
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- HP ZBook Fury 15 G8 Garancia 2026.01.09.
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest