- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
Headless #12514 üzenetére
Igen külső táp nélküli 2,5"ös Transcend márka (500Gb).Bár most routerra van kötve rövid kábellel de korábban win alatt is előfordult, h levált majd visszacsatolt és ezt elég sűrűn tette. ha újra indítom a torrentet újra megtörténhet a jelenség. Szóval nem beállítási probléma hanem hardveres?! akkor milyen megoldás jöhet szóba ha a routerra kötve szeretném használni. Jól látod! nem egyidőbe készült képek, kikapcsolást követően készítettem a transmissionosokat és kikakpcsolást előtti állapot a formázásról. Mert előszőr a formázásra gyanakodtam, hogy nem mindegy, hogy van e exroot,swap vagy az egész telibe ext4-be megy,ezekkel a variációkkal kísérleteztem és a legutóbbi formázást (telibe ext4) közvetlenül készítettem is egy képet. Szóval az nem lehet,hogy alap állapotba áll a wincseszter vagy leáll a gép kikapcsolásást követően?! mert végül is az adatforgalom adott a gép kikapcsolása után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest