- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
sanzi89 #7919 üzenetére
GvsN: marketing duma ezt mondja, de a tapasztalat az,hogy a régi G-sek messzebbre vittek.
Persze ez sokmindtől függ (elhelyezés, környezet, más hálózatok, kliensek, stb).
Nálam mondjuk a 3600 már elérte a linksys wrt54gl szintjét, de a 1043-asjóval gyengébb volt..5ghz gyengébb a freki miatt.....
-
-
suste
veterán
ok, én csak örülök, ha sokan tudják, hogy mit vesznek
-környezetemben nem ezt tapasztalom
annak idején amikor a B-s Samut vettem, még szó sem volt sehol a DLNA-ról (itt sem, a DLNA topicot is én nyitottam), én is a médialejátszási képessége miatt vettem az okosabb 650-es szériát
a PC-DLNA-TV dolgot én sem értem miért eröltetik, én is csak kipróbáltam az elején,aztán gyorsan rájöttem, hogy akkor inkább rádugom a HDD-t vagy a laptopot a tv-re (persze akinek másik szobában van a PC, annak azért jól jön a DLNA így is)
csak késöbb amikor jött a router+HDD+transmission+minDLNA, akkor tértem át DLNA-ra, mivel ennek így már sokkal több az előnye, mint a hátrányaaz még igazán értelmetlen, amikor a winmediaplayerrel transzkódolják is a filmeket (leszedi a 8GB-os 720P-t, hogy megnézze 1,5GB-os divx minőségben
)
kaciokos:
B-s sorozatú SAMU-m nem mai darab (4-5éves), és köszöni szépen mindent lejátszik, ami normális release -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7887 üzenetére
sejtettem hogy ez lesz
remélem SAMU-ék korrektek lesznek és megoldják hamar
szerintem nem túl sokan használják ki a TV-k DLNA-ját (sokan azt se tudják hogy van ilyen a készülékükben), így lehet hogy kevesen reklamálnak ez miatt"Én az egy távirányító mind felett elvet vallom"
egyetértek, sőt engem kifejezetten zavarnak a + eszközök/adattárolók (médialejátszó/htpc, NAS, cd/dvd/bd lemezek, stb)
főleg ha már olyan tv-t vesz az ember, ami tudja ezt a funkciót... -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7881 üzenetére
serviio-t nem értem hogy teszteled
az csak szerver, nem? gondolom azt szeretnéd, hogy a router legyen a kiszolgáló
vagy PC-n serviio-val is megfelelne, ha arról látná a tv a feliratokat?családban van egy 842-es tplink is, azon is minidlna fut, és a hálózatban lévő WDTV Play szintén nem hajlandó lejátszani a feliratokat DLNA-n, szóval tuti Nálad is a TV (mint lejáétszó) a hibás
estleg egy reklamációt megérhet a SAMSUNG felé, akár azt is beírhatod, hogy régebbi típusok tudták.... -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7881 üzenetére
most még kipróbáltam azt is,. hogy Imediashare-rel tableten betallóztam DLNA-n a filmet, majd nem a tableten indítottam el, hanem a felajánlott tv-re küldtem, és a tv-n így is megjelent a felirat
ha Imediashare-rel a tabletet választom lejátszóként, akkor nincs feliratvalamit jól csináltak a B-C tévék szoftverében
hudyfiu:
értettem, csak nem ez volt a kérdés, mert ez csak egy mellékág, hogy kipróbálhassa, hogy a miniDLNA jól teszi a dolgát, és nem az a hibás a feliratnélküliségben
így tökmindegy hogy SAMBA-n megy-e vagy sem -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7875 üzenetére
nálam az Imediashare + MXplayer páros lejátszik DLNA-n
Imediashare látja a szervert, és amikor kiválasztod a filmet, akkor felajánlja az MXplayer-t lejátszóként
az érdekes az egészben az, hogy amiket próbáltam feliratosként eddig, azoknál nem tette rá a feliratot az MXplayer, viszont ha TC-ben LAN pluginnal (vagyis SAMBA-n) választom ki a filmet, akkor szépen mellé teszi
vagyis nem az MXplayer a hibás, hanem az Imediashare
a B és C sorozatú SAMU tv viszont továbbra is szépen mellé teszi a feliratot DLNA-n
félek tőle, hogy ez megint valami félresikerült fejlesztés lesz a SAMU-nál (az ilyenek miatt nem frissítek semmin semmit, ha működnek a dolgok amiket használok....) -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7872 üzenetére
Én meg csak azt tudom mondani neked, hogy nálam már a 24essel is ment (ezt már irtam is), szóval én a helyedben a tv beállításokban néznék körül, meg a felirat nevekben, meg esetlegaz sem mindegy, hogy mikor került a film mellé a felirat.
Próbáld ki tablettel vagy telefonnal is a filmlejátszást!!! -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7851 üzenetére
Szerintemmax az új fw-hez lesz.
De egyébként miért kellene újabb, mi baj van a 25-össel?.
Arra mondjuk én is kiváncsi lennék, hogy openwrt-nél miért állt meg itt, mikor tomatóban továbbbviszik, ahogy fejlödik?
Intruder2k5 esetleg tudsz valamit mondani az újabb mivel jobb? -
suste
veterán
válasz
vargalex #7843 üzenetére
okok, én tényleg elhiszem, hogy ez valakinek kellhet/jobb, de azért azt Te is elfogadod, hogy ha már tudod a parancsot, akkor sokkal kényelmesebb azt SSH-n használni, minta luciban, nem? (ráadásul ott mehet a TOP és a hasonlók is)
a letöltött anyagokat természetesen SAMBA-n kezelném/használnám, windows-on/android-on/stb
-
suste
veterán
válasz
wwenigma #7841 üzenetére
kösz a támogatást!!!
én abból indulok ki,hogy akiknek a LUCI szól, vagyis akik nem igazán csípik a parancssort (gépelni és mit gépelni?), azoknak nem túl nagy segítség, ha adsz nekik a LUCI-ban egy parancssosoros ablakot
és ezzel nem azt mondom, hogy az a tök felesleges, mert arra is szüksége lehet valakinek (de pl én akkor inkább már sokkal jobbnak látom az igazi parancssort, ahol egy egyszerű enterrel elküldhetem a parancsot,nem kell "egerésznem")
szerk:
húúú, most látom a nevem alatt, hogy túl sokat "beszélek".....be is fejeztem -
suste
veterán
válasz
vargalex #7836 üzenetére
hát pont ez a baj: parancs futtatásában
vagyis gépelheted a parancsot, kapcsolót
meg tudom csinálni, de sokkal egyszerűbb lenne, ha nem kéne wget-et irogatni, a kapcsolót ki lehetne választani (magyar segédletet lehetne írni hozzá), lehetne esetleg alapértelmezett mentési helyet felvenni
tudom, hogy Neked és másoknak ez 1-2 pillanat, de én olyan ritkán használom, hogy állandóan keresgélnem kell a megfelelő kapcsolót pl, aztán tuti kihagyok egy space-t valahol, és jól elpöcsölök vele 5-10 percet
weboldalon ez mindenkinek max 10-20mp lenne a magyar segédlet miattszerintem másnak is jól jönne, de aztán lehet csak én vagyok ezzel így
-
suste
veterán
már régóta járkál a fejemben egy olyan dolog, hogy jó lenne egy luci-s felület a wget használatára
az itteniek közül nincsen valaki aki összedobná a webes felületet? én sajna 0 vagyok ehhez
nem kell komolyra gondolni, csak 1-2 dolgot kéne tudnia:
-webcím sor
-letöltési hely sor
-1-2 fontosabb kapcsoló a wget-hezaz IPK készítésben biztos segítene valaki (vargalex?
)
szerintem másnak is jól jönne egy ilyen, és mivel nem foglalna sok helyet és egyéb kernelvonzata sem lenne, így bárki feltehetné magának, és nem kéne parancssorozgatni....
talán még az openwrt-sek is átvennék, vagycsinálnának sajátot
-
suste
veterán
válasz
vargalex #7827 üzenetére
biztos nem vagyok, csak úgy gondolom, hogy nem ez lesz a hiba
de kiderül ha megnézi a prociterhelést (persze azt is fontos tudni, hogy milyen erős gépe van)viszont a lényeg az, hogy az ő helyzetében mondhatjuk azt is, hogy a minidlna a hibás, de mondhatjuk azt is, hogy a TV a hibás (a lényeg hogy nem szeretik egymást
)
a minidlna sok más embernél hibátlanul teljesít (akár samu tv-vel is), szóval nem foghatjuk csak erre... -
suste
veterán
válasz
sanzi89 #7815 üzenetére
gondoltam én hogy a tv lesz a hibás
én pont ezért tiltottam le az fw frissítést mindegyikben, hiszen minden működik ami nekem kell, csak rontani tudnak rajta -és általában meg is teszikaz USB-s és a DLNA lejátszást ne hasonlítsd, hiszen teljesen más útvonalon/módon kapja az adatot
biztos hogy nem a lejátszó része a hibás, hanem vagy a hálózatkezelés (ez már a C szériában is hibás volt egyes fw-kben), vagy pedig a DLNA-n keresztüli konténer/kodek felismerés lesz a hibás2 dolgot tehetsz, fw-t cserélsz, akár visszafelé (ha ez megoldható a te szériádnál), vagy vársz egy fw frissítést (ami vagy lesz vagy nem
)
-
suste
veterán
válasz
sanzi89 #7759 üzenetére
poli27 fw a vargalex alapján készült, mindent ugyan úgy kell csinálni benne, csak nincsen NTFS támogatás és ushare
de most megmondom neked, hogy ua lesz a helyzet poli27 alatt
egyedüli dollog ami belszólhat ebbe, az az újabb libffmpeg_mini, ha tényleg a codec-kel van baj -
suste
veterán
válasz
sanzi89 #7756 üzenetére
10+Mbit torrent és 720P dlna már nem biztos hogy elmegy egyszerre, de azért ez is sokminden mástól is függ:
-HDD hogy bírja a párhuzamos írást/olvasást?
-torrent hány szálon tölt, mi a max peer?
-transmission cache méret
-egyéb transmission beállításokde a 2 fölötti load is árulkodik,hogy ez már sok neki
viszont a 07-08-cal nem kéne szaggatniaesetleg codec problémára gondolnék még, de mivel több filmmel kipróbáltad így talán ez is kilőve (hacsak nem valami saját készítésű mind, egyfajta kódolással)
-
suste
veterán
válasz
sanzi89 #7743 üzenetére
1: szerintem a TV-ben csak 100Mbites lankártya van, így nem érdekes a gigabites kábel
2: de a 3-4MB/s-nek a 100ason is lazán át kell mennie (nálam is 100-on csatlakozik luci szerint, és simán átmennek a 720P-k)
3: ha ext4 a fájlrendszer akkor tuti bírnia kéne, és ha mégis szaggat (az FTP-s tesztet is figyelembevéve) inább a tv lesz a hibás
próbáltad már laptop-router-tv kapcsolásban a laptopon futó médiaserverrel esetleg? -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #7636 üzenetére
Szerintem eltévedtél
!
3600as topicban vagyunk, és ebből tudtommal még nincs v2.A másik meg, hogy mint kiderült, a ledek nem pontosan határozzák meg a wifi patch szükségét. A hw verzio viszont igen....
-
suste
veterán
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #7527 üzenetére
Nem 100% hogy le lehet állítani.
Ha a keret és a hdd közül az egyik nem támogatja a leállítást, akkor csak max umount-olni lehetne, de utána lehet hogy csak usb ki/be után térne magához.
Meg kéne próbálni, hogy smartmontools tudja-e kezelni.
Az usb-s áramot ha jól emlékszem, akkor nem lehet ki/be kapcsolgatni, de mald Vargalex megmondja, ha erre jár... -
suste
veterán
válasz
wwenigma #7516 üzenetére
én teljesen jól el voltam a zte blade-emmel 2.3.6-tal, a huawei Y300-zal a 4.1.1-gyel, mindegyik hozta azt amit a készülék tudott, ha többre van szüksége az embernek, akkor igen is bele kell nyúlni a zsepbe, és újítani kell (telefont úgyis lecseréli az ember 1-3 évente)
vagy már az elején olyan készüléket kell venni, aminél teljes support van, de ugye ez egyik eszköz esetében se az a kategória, amiről itt beszélünkmost ez az ssl javítás jó nagy port kavart, de azértnem vagyunk bank vagy NASA
-de ha mégis, akkor érvényes amit az elöbb írtam
mindg is vannak és lesznek rések a pajzsonén mindíg is ahhoz tartom magam, hogy ami jól működik, azt ne bántsd, mert csak a szívás lesz belőle....
(1043v1-em kezdetektől vargalex 1.02.1-gyel mai napig hibátlanul teszi a dolgát -dlna, tm, ftp, stb) -
suste
veterán
válasz
bono.hu #7510 üzenetére
miért/mivel tud többet egy vargalex féle verzió, mint egy "gyári"?
a legegyszerűbb, ha megnézed a vargalex blog-ot, ott le van írva mik a változtatásokgyárihoz képest nagy különbség, hogy "mindenevő" a DLNA, és van torrent kliens
az alap openwrt-ben csak a teljesen alap router funkciók vannak (annyit sem tud, mint a gyári fw), viszont sok minden elő van készítve
poli27 a vargalex alapján csinálta az fw-t, csak az öszes csomagból az aktuális legfrisebb verziót rakta be
mivel az összes csomag megnőtt, így valamit ki kellett hagyni, és ez a valami az NTFS támogatás lett (amivel egyébként csak a baj volt, mert sokkal lassabb, mint az ext4 kezelés), és az ushare dlna szerver (ami a gyári fw-ben is sokesetben leszerepel)szívesen használnék DD-WRT-t is, ha az jobban hasonlít egy "hagyományos" linuxra, vagyishogy lehet benne csomagokat upgrade-elni, mert ez, hogy minden csip-csup frissítésért csináljak saját firmware-t, nem nagyon tetszik.
szerintem a ddwrt is igy működik, de ennyire nem ismerem
egyébként nem értem minek frissíteni valamit, ami jól működik?
nálam ez ugyan olyan hiszti, mint az összes androidos telefonos topic-ban, hogy lesz-e 6.2.3 BalatonSlice az Huanghi850 készülékre -
suste
veterán
válasz
bono.hu #7505 üzenetére
- hardver verziószámom 1.5. nyugodt szívvel rárakhatom a vargalex féle verziót?
rárakhatod simán, de meg kell csinálni a wifi javítást (fórumban megtalálod)- vargalexnél a legfrissebb "Build date: 1.1.7: 2013.01.28", első ránézésre ez enyhén szólva is avíttasnak tűnik. ámbátor ez egy linux, ugye: nyugodtan feltehetem, aztán opkg
mint ahogy írtam, nyugodtan felteheted, és szerintem semmi szükség semmilyen frissítésre, minden működik benne ugyan úgy, mint 2013 elején
ha mégis késztetést érzel, akkor persze frissítheted trunk repoból, de csak a kernel vonzat nélküli dolgokat
magát a rendszer kernelt csak kész fw-vel tudod frissíteni, tehát pl trunk verzióval, de akkor minden beépített dolog elveszik, és neked kell feltenni őket, vagy másik megoldásként magadnak kell építeni fw-t a trunk alapján- OpenWrt-nél mi a különbség az attitude adjustment meg a "sima", trunk-ban lévő között (Barrier Breaker?)?
az AA alig fiatalabb mint a vargalex, ráadásul teljesen kopasz, viszont "hivatalos" verzió
a trunk az mindíg a legújabb kopasz béta verzió -
suste
veterán
válasz
edeleny #7497 üzenetére
Én hasonlóan csináltam, csak hdd csere volt, és semmi gond nincsen.
1 dolgot ronthattál csak el, az a minitool-os formázás, de azt se nagyon, hiszen luciban ext4-ként csatolva működik a hdd. Fdisk-kel én sem néztem, de nem is fogom, mivel működik, és az fw-mben benne sincs, le meg tuti nem húzom.
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #7486 üzenetére
nem az 1T-sról akarja levenni?
sda -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #7395 üzenetére
É s én már a megoldást is megírtam
!
-
suste
veterán
válasz
rrunner #7371 üzenetére
1: igen
4: ha nem akarsz kilépni, akkor nem kell a screen (de extroot-nál már tuti feltenném ezt is)x: 40k tuti nem elég, de lehet, hogy a max szabad hely sem, ami marad a szűz vargalex 1.1.7-nél (próba szerencse, meg nézd meg az 1-esben említett csomag méretét)
valszeg kelleni fog extroot..... -
suste
veterán
válasz
wwenigma #7363 üzenetére
ennél kicsit azért bonyolultabb a dolog:
0: openwrt kel a gyári fw helyett (ha még nem lenne), ahova fel kell csatolni a routerre kerülő HDD-t (fs_xy), majd ezt meg is kell osztani gondolom hogy a laptop is láthassa (samba)
1: kell pár csomag a wd megosztásának felcsatolása miatt (fs_cifs)
2: kell a routerre SSH szerver (dropbear), és a laptopra SSH kliens (putty)
3: kell a routerre az MC csomag
4: a háttérben másoláshoz kell a routerre "screen" csomagezeket jól be kell álltani, aztán mehet az SSH-n, screen alatt, MC-ben a másolgatás
talán nem hagytam ki semmit -
suste
veterán
válasz
rrunner #7360 üzenetére
1: régebben erről már volt beszélgetés, hogy ilyen másolgatásnál vajon érinti-e pc-t az adat, vagy csak vezérli a másolást, de nem igazán volt egyértelműen kimondva egyik verzió sem
szóval nem biztos, hogy az SSD-re is írja az adatot
jó lenne, ha lehetne tesztelni valahogy!2: olyat lehet csinálni openwrt alatt, hogy a routerre felcsatolod a WD megosztást is, és akkor SSH-n MC-ben másolgatsz a felcsatolt eszközök között, és akkor tuti nem írja az SSD-det
ilyenkor azt is meg lehet csinálni, hogy elindítasz egy másolást, kikapcsolod a laptopot, a router meg elvégzi a másolást a háttérben -
suste
veterán
tplink + openwrt LAN oldalról is szépen frissíti a külső IP-t a dyndns szolgáltatónál (webes ellenörzés alapján)
a minden tiltást persze úgy értem, hogy a luci elérést azt kinyitod fixen (csak azt az egy portot, nem DMZ)
így a luci mindíg elérhetőIntruder2k5:
persze függ az SSH meg FTP használat mennyiségétől is, hogy kinek mi esik jól, de nem csak az jelszó/tűzfal/betörés -ről van itt szó (tizenx karakteres jelszavam van)
nálam volt olyan is, hogy olyan szinten támadták a routert SSH-n, hogy 4-5 órán keresztül 4-es load fölé ment emiatt (naplóból és az rrd-s grafikonból derült ki) -
suste
veterán
én eleve nem tettem volna DMZ-be (tplink=switch+AP), és akkor nem lehetne próbálkozni
de ha kell a külsö SSH-s elérés, akkor nem sokat tudsz tenni, max mindíg tiltod a próbálkozó IP-t a tűzfalban, de úgyis megtalálnak
én azt csinálom, hogy minden tiltva, a kész szabályoknál nincsen bent a pipa, és ha kell pl az SSH, akkor luci, aztán pipa be, SSH használat, aztán pipa ki
ugyan ez az ftp-nél is
10-20mp-cel több a használat, de nem is találnak meg -
suste
veterán
kábelen bármelyik mostani gigabites routeren átmegy a 120Mbit lazán (sokkal több is)
a wifi viszont nagyon sokmindentől függ (kliens, környezeti zavaróelemek, más wifihálózatok, stbstb), így erre nem lehet tutit mondani
ha az említett 2 router jön szóba, és csak a gyári funkciók kellenek, akkor bőven elég az olcsóbb 1043v2 is (v1-et remélem nem kapsz már, de azért figyelj oda)
-
suste
veterán
-
-
suste
veterán
most kivételesen pont szerencséd van, mer az 1.0-ra még a vargalex is extra beállítás nélkül jó, mert inkább az újabbakkal van macera
verziószámot egyébként a router alján kell nézni, nem a szoftverben
az tényleg érdekes, hogy most kapsz 1.0-t, amikor már 1.6 is van
origi doboz volt? nem lehet hogy egy javított példány?nagy bajod egyébként nem lehet
megpróbálod feltenni a vargalexet, aztán ha téglásodik, akkor visszaviszed, hogy kibontottad és nem indul... -
suste
veterán
ez így azért "nem jó", mert a rendszered duplán NAT-ol:
egyszer a cisco WAN-LAN, aztán a Tplink WAN-LANráadásul így a Cisco-ra csatlakozott kliensek nem látják a Tplink-re csatlakozott klienseket
vagyis ha a tplinken használod a Mediaserver-t, akkor a megosztott médiákat nem fogják látni a Cisco-ra csatlakozott eszközök (persze tűzfalban meg lehet oldani ezt is)a dropbox-os képed a PC-n lévő beállítások, amikhez hozzá sem kéne nyúlni!!!
simán automatikusan (alapbeállításon) kell hagynimégegyszer a switch:
1: tplink gyári fw (?), LAN IP legyen mondjuk 192.168.0.2 (innentől ezen a címen éred el a Tplinket!)
2: tplink LAN oldali DHCP kikapcs
3: cisco LAN IP 192.168.0.1.
4: cisco-tplink LAN-LAN összeköt -
suste
veterán
-
suste
veterán
ez egyértelműen leszakadás, hiszen először sdb volt, majd újra csatolódott sdc-ként
amit az előbb írtam, azok lehetnek (áram/inkompatibilitás)
az áramingadozásba az is belefér, hogy elfáradt a router tápja
ha kicsit több infót adnál, pl milyen ez a HDD (gyári külső vagy külön házas), akkor egyszerűbb lenne segíteni
vagy adjál külön tápot neki (pl USB HUB), vagy próbáld ki másik router táppal -
suste
veterán
nem mindegy hogy leállásról vagy leszakadásról beszélünk!
leállást sok HDD maga intézi, abba nem tudsz beleszólni, de lehet szoftveresen is intézni (HD-idle program), ha támogatja a HDD
a leszakadás az nem normális leállás, hanem hibás működés
lehet áramelégtelenség miatt (ha csak az USB-ról eteted, és kevés neki), de lehet HDD/ház inkompatibilitás isha leszakadásvan nálad, akkor a pen ezt nem oldja meg, de legalább nem fog kifagyni a router, és elég lesz a HDD-t le/fel húzni
de persze ez nem igazán jó így, valahogy meg kell oldanod (pl HDD vagy ház csere, ha külön egységek) -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #7259 üzenetére
ez is belefér a sokkal több-be
de az aktív az nálad is csak 15-1....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Magisk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged