- Tesztpadon a One UI 8.5
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
miky0979
újonc
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni pár kérdésben,nagyon nem vagyok otthon a routerekben, sőt egyáltalán nem! Egy ilyen routert vennék én is.Jelenleg egy T-hom által kapott modemes wifi routerem van, huawei azt hiszem,optikai kábelen jön minden egybe.Csakhogy a készülék nem adja le a maximális sávszélességet wifin keresztül ami 30 mbit/s ,nekem csak 15 mbit/s jön, a szerelő szerint ez így ok,azt mondta venni kell egy wifi routert és minden ok lesz.Szóval kérdésem, ha összekötöm a modemes routerel jól fog működni? külön tárcsázza magát a routerem vagy a modem csinál mindent, és az én routerem csak switch féle lesz, jó lenne ha külön tárcsázná magát mert észre vettem ha megy a torrent és nézem a tévét is akkor csatorna váltáskor beszaggat egy pillanatra az adás.Illetve akinek van már ilyen készüléke érdemes megvenni ezt, jól megy a torrent nem szaggat, nem dobja le a netet? Olvastam 2.5 és 5 Ghz is megy, a készülék saját maga vált a szükséges Ghz-re vagy nekem kell állítgatni rajta?Elsőre így ennyi előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest