- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
golfnyeres #521 üzenetére
Pedig nem bonyolult
-az 1-es router a mostani routered, ami ugye wifin szórja a netet
-a 2-es router lenne egy új router, ami valahol olyan helyen lenne ahol még erősebb a jele az 1-esnek, de könnyen bekábelezhető a szobádba
-a 3. router lenne a szobádba, és ez vezetéken kapná a netet a 2-tól, és szórná a netet egy 1-estől eltérő wifi csatornán, és így nem gyengítené azt.A 3. router helyébe mehet az extender,ha tudja, amit leírtam -nem ismerem az extendereket, nem tudom milyen portok vannak rajta, meg hogy mit tud a szoftverük.
Ott a buktató, hogy találsz-e megfelelő helyet a 2-esnek. És ezt csak te tudod kitalálni, mert mi nem rendelkezünk helyismerettel.
Most még az is eszembe jutott, hogy a 2.-3. közötti kábelt is ki lehet kerülni, ha a 2-es és 3-as router-ben 2db wifikártya van (pl ugye a 3600), mert akkor az egyiken vesz a másikon ad, és ott sem zavarják egymást.
Természetesen ez a kapcsolat lehet az 1-es és 2-es között is, de ha 5Ghz-ről beszélünk, akkor érdemesebb ott alkalmazni, ahol a két eszköz közelebb van egymáshoz. Ebben az esetben a 2.-3. között meg lenne a hagyományos 2,4Ghz.Azt nem tudom hogy létezik-e olyan router és mennyibe kerül, amelyikben 2db 2,4Ghz-es kártya van.
Esetleg építesz magadnak egyet valami olcsó minipc-ből.....ez a sokadik verzió-ez megint csak az extender helyett lett volna jó, mert akkor 1 plusz eszközzel megoldódott volna a problémád.
Na a végére lehet jól megbonyolítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Diablo 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest