-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibazsi
aktív tag
Itt nem csak a wifi-ről van szó. 20 évvel ezelőtt egy alap lynksys routerrel csináltunk saját kolesz LAN-t és másoltunk gépek között 30-50MB-al, az akkori vinyók max sebességével. wi-fi-s router még nem is nagyon létezett akkor talán. Abban a routerben sejtésem szerint ennél is gyengébb hardver lehetett.... bár bevallom nem tudom mi a hwnat.
lehet ez a különbség?
Nekem az is felettéb gyanús, hogy kerek 100Mbit/s-nál (12-13 MB/s) akad meg a mérés wifin és kábelen is, illetve azért sem hagy nyugodni a dolog, mert a router régi, saját forumában írta valaki, hogy neki ment 60-80MB-al is LAN-ban.
Vagy a LAN sebességét és a bejövő net sebességét nem kéne összekevernem? -
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Egy TL-wr2543nd V1.2 routerem van. wi-fi-n 450Mbit/s -ot tud, a modem pedig 10/100/1000-es. Digi a szolgáltatóm és most váltottam 1000Mbit-re, de wifin is és kábelen is megakad a sebesség 100Mbit-nél. Már mindenféle beállításon átrágtam magam és nem találtam semmi korlátozó tényezőt. Felraktam a legújabb hivatalos firmwaret is amit találtam ( bár nem mai, 2012-es) . A kábelek rendben vannak, leteszteltük a egy másik vadiúj (más típus, más gyártó) routerrel és és azzal simán jött wifin 400Mbit, kábelen 600Mbit. Volt itt ennek a típusú routernek saját topicja is, de le lett zárva és pont az utolsó hozzászólók közül másnak is volt hasonló problémája. Viszont a megoldás nem derült ki. :)
Valakinek ötlete?
Előre is nagyon köszönöm!
Ui.: Valaki azt is megírhatná, hogy forumon belül hogy tudok keresni?egyszerűen nem találom.... jó régen jártam erre
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok tett fel valaki Tplink SG1005D Swutchet a falra? Milyen csavarral érdemes felrakni?
-
Wiking
újonc
Üdv mindenkinek! Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy van egy TP-Link TL-WDR4300 v1 routerem amin egy open wrt szoftver volt amikor hozzám került, de gondoltam, hogy megnézem milyen a többi szoftver is. Frissítettem 2-3 másik szoftverrel a routert, azaz válogattam melyik szoftver tetszik jobban, melyik is tudhat többet, vagy melyik az egyszerűbb. A vége az lett viszont, hogy most van fent ed DD-WRT nevű szoftver, és nem tudom frissíteni a rendszert... azaz nem tudok semmilyen másik szoftvert feltenni. Mi lehet a gond? mi akadályozza meg, hogy másik szoftvert írja rá mint a mostani?
Látszólag lezajlik a folyamat, és újra is indul a router, de ugyan az jön be fissítés után, mint ami előtte volt. -
cocka
veterán
-
mezis
félisten
Először tájékozódj a légköri viszonyokról. esetleg lehet jobb helyet találni Routernek, kliensnek.
-
mezis
félisten
válasz
Benhill #5182 üzenetére
Üdv.!
- . Aztán majd meglátjuk, ha már látjuk a láthatatlant.
- "Van-e valami módszer a beállításra hogy normális jelszint legyen házon belül?" A kisugározható teljesítmény egészségvédelmi okokból korlátozott. Persze otthon, magadnak azt csinálsz, amit akarsz. Ami még birtokon belül marad. Pl. moddingolod a mikrohullámú sütődet.
Az nem 0,1W-ot fog sugározni, hanem ennek akár a 10000-szeresét ! De ki fogja kikapcsolni, amikor már kezdesz ropogósra sülni ?
- Egy WiFi hálózatod 340GD-vel nem lesz, talán nem is fontos. Lehetőleg UTP kábellel helyezz el WiFi routereket (AP-ket) a lakásban, de különböző nevekkel (SSID).
-
cocka
veterán
Hi!
Vajon érdemes lecserélni egy Archer C7 v2-t egy Archer A9-re vagy ez visszalépés lenne? Pontos specifikációt nem találtam, de mintha az A9-nek kombó antennái lennének.
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Nekem 1043N v5 van, és wifin ilyen sebességet produkál. Többször is mértem egymás után.
Nem mintha zavarna, de hogy lehetséges ez? 2.4Ghz-es csak, 450Mb/s-ra képes ami elvileg 56Mbit körül van.Amiért viszont írok hogy ez a sebesség csak közelben ilyen jó. kettő téglafal és máris csak 0,5 megát mérek.
Van-e valami módszer a beállításra hogy normális jelszint legyen házon belül?Van még egy 340GD v3 is a hálózaton, ami gyengébb, esetleg a kettőt tudom egyesíteni hogy egy wifi legyen? Hálózat témában ennyire nem vagyok jártas.
Köszi% -
Moleman
addikt
válasz
Predator2 #5156 üzenetére
Az OpenWRT oldalán tök véletlenül pont találtam gyári firmware-t is a WR1043-hoz (V3-hoz 3.16.9 van belinkelve).
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Valamilyen okból nem enged csatlakozni a böngészőn keresztül a routerhez.
Kikapcsoltam már mindent. (tűzfal, vírusirtó) Több címet, és ip-t próbáltam, illetve kábelról volt csatlakoztatva, de semmi reakció. Nem tölt be.841n a típus. Szeretnék módosítani bizonyos beállításokat, de nem tudok így.
Tud valaki mondani valamit, hogy mit lehetne még próbálni?
Köszi!
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
7.5 éve használok egy WR1043ND V1-et szinte hiba nélkül, de most már kevésnek bizonyult az N-es wifi, AC-s routert szeretnék.
Pillanatnyilag 100-as DIGI a net, de már folyamatban van az 500-as, később 1000-est akarok. Egyszerre legfeljebb 10 eszköz csatlakozik a routerhez.3 napja vettem egy ASUS RT-AC65P-t, de valószínűleg kifogtam egy hibás darabot, átlagosan egy óránként újraindul terhelés nélkül is, vissza fogom vinni, és veszek helyette egy TP-Linket. Az újraindulásoktól eltekintve amúgy elégedett lennék az AC65P teljesítményével, de már nem bízom benne. Már a 100-as net mellett is egyértelműen érződött az 5G wifi fölénye, csak azt használtam minden vezetéknélküli eszközön.
Ők ketten jöttek szóba:
C7 - olcsóbb, de hardveresen visszalépés lenne az AC65P-hez képest, az USB3 port hiánya is hátrány lehet a jövőben (ha valamikor a routert akarnám torrentre és/vagy médiaszervernek használni, most egy régi laptop tölti be ezt a feladatot),
C2300 - nagyon drága, de a hardveres fölénye miatt valószínűleg időtállóbb lesz, mindent tud, ami kellhet.Melyiket lenne érdemes választani? Vagy lassan kifutó dolog lesz már az AC szabvány, és most inkább az olcsóbbat vegyem, aztán pár év múlva vegyek egy újabb generációs routert?
Köszi!
-
makoss
veterán
Üdv!
A TP Link TL-WR 841 ND routert át lehet állítani Repeater üzemmódba?
Van egy fölösleges RJ 45 kábelem átvezetve másik szobába tévébe dugva de nincs használva, ha oda dugnám a 841 ND-t a mostani Asus routerem jelét felerősítené / továbbküldené? -
mezis
félisten
válasz
hackman27697 #5168 üzenetére
+1 cocka.
Az új helyen is bizonyára lesz szolgáltatótó WiFi router (ami ugye fos, mer azon be vagyon tartva a WiFi-n sugározható max teljesítmény)
Keress jobb helyet a WiF-is sticknek, max 2m USB hosszabbító kábellel. Routert is lehet tologatni.... -
cocka
veterán
válasz
hackman27697 #5168 üzenetére
És egy USB-s wifi adapter miért is nem jó?
-
hackman27697
csendes tag
válasz
hackman27697 #5167 üzenetére
tehát elvileg ez TL-WA801ND tudja?
-
hackman27697
csendes tag
ahha. na így már teljesen világos. Köszönöm.
A lényeg az lenne hogy most egy usb_s tp link wifi_s vevöt használok és haldoklik folyton ujra kell csatlakozni csak akkor megy. az eszköz amúgy: TL-WN821N szerintem 1 vagy 2 hw verziós. fos nincs hozzá win 10 driver csak win8.1 azzal használom mondjuk ez sem valami jó tudom de,ha nincs akkor nincs.Most az emeleten van a net cisco wifis router (BT_telecom) ez is fos.... nem akarok vezetékelni mert úgy is elöltözök és nekem kelleni fog egy router ezért mindegy ha most veszek egyet, egy új usb vevő vagy wifi kártya helyett, mert az úgy is kell.
-
cocka
veterán
válasz
hackman27697 #5165 üzenetére
Hmm... amit te akarsz, az kliens mód tudtommal.
AP mód: meglévő vezetékes netet alakítasz wifire
kliens mód: meglévő wifis netet alakítasz vezetékesre
range extender: meglévő wifs netet továbbosztasz wifinDe ezek ilyen nagyon leegyszerűsített definíciók.
-
hackman27697
csendes tag
Huu. Na ez baj, mert azt nem fogom tudni megnézni csak ha megveszem, és olcsóbb mint más helyen úgyhogy sanszos hogy nem V6 a hw...
Nem igazán tudom , hogy ahhoz amit akarok elég e az AP mód de nyilván nem mert ahhoz ugye kábellel kell összekötni a két routert?
Tehát hogy ez működjön Range Extender mode kell?Köszönöm a segítséged!
-
mezis
félisten
válasz
hackman27697 #5163 üzenetére
A hw verzió bizonyára megtalálható a burkolaton -kívülről.
A fw verzió a router WEB-es felületére bejelentkezve lesz látható. -
mezis
félisten
válasz
hackman27697 #5161 üzenetére
Üdv.!
Hw verzió:
Fw verzió:
[link] -
hackman27697
csendes tag
Sziasztok.
Ezzel a routerrel tudok olyat csinálni, hogy egy másik wifis routerről vegye, a netet és egy géppel lanon menjen a net?
Bocsi a szóismétlésért nagyon fontos lenne ha tudnátok segíteni.
Köszi! -
- = Zk = -
félisten
válasz
Predator2 #5156 üzenetére
nekem egy VR200 van perpill.. 2016!!-ban jött a legutolsó FW hozzá... a régebbi Asus Dark Knightomhoz meg 1 hónapja kb?!.. így hát innen vettem másik Asus rútert, úgydöntöttem visszatérek oda, és a tplinket elengedem...
egy 2016-os asus rútert vettem használtan, és van hozzá friss FW...1 hónapos kb?!..
a 1043ND (V1) volt az utolsó tplinkem... hát, marad is így szvsz -
Predator2
addikt
Helló
Gondoltam leellenőrzöm, hogy öregeskedő routeremhez van e friss FW, de meglepődve tapasztaltam, hogy még a régieket is törölték. Abszolút nincs FW a gyártó oldalán. Miért? Így hogy ellenőrizhetném le, hogy van e újabb frissítés a routeremhez? Vagy valahová máshová került?
THX
-
Szaboocs
csendes tag
Sziasztok,
Van egy mr6400-as LTE routerem benne egy telenoros korlátlan adatkártyával. Olyan problémám van hogy ha a routerben van a simkártya akkor csak 20MB/S-es netet tud adni de ha telóba teszem egyből 60-70MB/S a sebesség.... Illetve gyakran nem tölti be elsőre a weboldalakat lassú néha a netezés is vele. Elképzelhető hogy a beállítások között kell keresnem a problémát? Vagy milyen ajánlott beállításokkal lenne érdemes ezt használni?
-
klaca1978
tag
Üdv! Van két wr841N-es router. Távolról szeretném elérni, de nem változtatja meg a Web Management Portot, hiába írom át egyiknél sem változik a port, újraindítást sem kér, de ha újraindítom se változik. A beállításban megmarad, de csak a 80-as on működik. Más tpl-lin- en működik csak ezeken nem. A mask 255.255.255.255 tehát be van kapcsolva mennie kellene. Minden más működik rajt. Frissíteni nem akarnám mert tele van MAC címekkel a szűrés miatt. Nem tudom megoldaná -e a frissítés, de ilyen hibával még nem találkoztam, ez alap funkció pedig, az otthoni öreg tplink-emen is működik, ezek alig 1-2 éve mennek, de már újkora óta nem sikerül, most meg nagyon kellene. Köszönöm!
-
Tomjack
tag
Mostani Fw DD-WRT v3.0-r39827 (05/20/19).
Működhetne ha innen a fw update-ből LEDE fw raknám fel?
-
Tomjack
tag
Nem változtattam a dd-wrt-t. EU-s original fw használtam.
-
woodworm
veterán
válasz
Tomjack #5146 üzenetére
GOTO #5143
"Melyik release-t töltötted le, próbáltad már upgradelni, vagy esetleg downgradelni és úgy visszatenni a gyárit?"
Tehát jelenleg melyik dd-wrt van rajta, próbáltál már újabbat vagy régebbit felrakni és úgy visszatérni a gyárira? A routered gondolom eu verziós, de eu-s fw-t töltöttél le hozzá vagy némelyik leírást követve us-t? -
woodworm
veterán
Amióta a tp-linkekben van recovery, azóta nem nagyon foglalkozik náluk senki a webrevert fw-k elkészítésével. Az újabb verzióhoz legalábbis nem nagyon találni a fórumukon.
Pl. a 1043nd és az archer c7-eseknek a v2-v3 magasságáig van webrevert fájl, míg factory-to-ddwrt mindegyiknek.
-
woodworm
veterán
válasz
Tomjack #5142 üzenetére
Ha tftp recovery-n akarod visszarakni, akkor nem lényeges, hogy bootos vagy nem bootos gyári fw-d van. A dd-wrt érdekes jószág, gyakorlatilag béta kiadások sorozata évek óta. Melyik release-t töltötted le, próbáltad már upgradelni, vagy esetleg downgradelni és úgy visszatenni a gyárit?
-
Tomjack
tag
Odáig jutottam hogy most fent van a dd-wrt firmware. De szeretném visszarakni az eredetit.
Megnéztem és kellene egy olyan original ami nem rendelkezik boot részel.
Elvileg az eredeti firmware-ből kellene eltávolítani.
De ezt nem értem hogy kellene.
Kérlek segítsetek. Archer C7 v4
-
Tomjack
tag
Szia,
Köszönöm. Megnéztem.
Se most oda jutottam hogy nem sikerül elérnem a router.
192.168.0.1 és 192.168.1.1 sem. Wifit sem ad ki.
Tftp-vel látszólag tudok feltölteni rá, de továbbra sem tudok csatlakozni.
Kérem segítsetek most már azt sem tudom melyik firmware-l próbálkozzak.
-
- = Zk = -
félisten
Szolgáltatód milyen módon adja az ADSL-t ?
baromi jó kérdés, fingom nincs, bevallom, ak érdést sem értem... odahaza évekig a kábeltévés netem volt... csak itt találkoztam adsl rendszerrelMi a szolgáltató eszközének a pontos típusa ?
az a "gyári" rúter, amit hozzá adtak?!kaptam telefonvonalat a szobámba, hozzá egy rútert és csákó...
-
mezis
félisten
válasz
- = Zk = - #5137 üzenetére
"... VR200 is fully compatible with VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ADSL standard, fiber/cable access and 3G/4G USB dongles"
Szolgáltatód milyen módon adja az ADSL-t ?
Mi a szolgáltató eszközének a pontos típusa ?
-
mezis
félisten
válasz
Tomjack #5135 üzenetére
Ezeket tanulmányozd.
Úgy általában a gyári fw tartalmazni szokott egy u-boot szekciót is, míg a többiek nem.
Gyári fw.re való visszatéréskor nem kell ez az u-boot szekció, mert végtelen ciklusú boot lenne belőle.A dd-wrt meg még külön nehezíti a visszaállást, talán az előzőek miatt.
-
mezis
félisten
válasz
- = Zk = - #5128 üzenetére
Üdv.!
UTP kábellel vagy WiFi-n csatlakozol a routerhez ?
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok
mivel külön topikot nem leltem, így ide írok
adva van Anglia, hozá a csodás vidéki szupergyors adsl technológia... gondoltam kiváltom a "gyári" rútert egy általam már régen megvásárolt, máig a dobozában pihenő Archer VR200-ra (használtan vettem még évekkel ezelőtt)... ment minden, mint a karikacsapás, de ami azonnal szembejött velem, az a sebesség csökkenése az eredeti rúterhez képest...
konkrétan a gyárival van 22/1.2.... a VR200 meglepően csak 19/0,9-et tud...
ez betudható annak, hogy "öreg" már, vagy ...egyéb?! -
Tomjack
tag
Sziasztok SOS segítség kellene. Sikerült az Aecher C7 V4 routeremet téglásítani. Tftp módszerrel próbáltam mindent megcsináltam fel is tölti 100%. De utánna nem sikerül belépnem a routerbe kábelen keresztül.
Valaki segítsen. Köszönöm
-
gahor72
aktív tag
válasz
gregory91 #5123 üzenetére
Nem rendelkezik.
A hétvégén szülinapi buli volt nálunk.
12 kölyökkel.Ebből kb 3 nem tudott csatlakozni a vendég hálózathoz.
Ez volt a sejtésem,hogy elfogyott az ip cím,mert azt írta ki nekik a teló,hogy ip cím lekérése,de aztán ennyibe is maradt.
Sajna nem tudtam utána számolni,hogy ténylegesen mennyi eszköz lóg a routeren összesen,és elég-e az ip.
üdv
-
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges-e,hogy ha DHCP-vel osztom az ip-címeket,és a tartomány "csak 192.168.1.2 és 192.168.1.24 között van megadva,akkor ha guest network-öt csinálok,ott is él ez a darab korlátozás?
Tehát,ha csak mondjuk 3 szabad ip maradt,akkor hiába tudja 5 vendég a wifi kódot csak 3 tud majd csatlakozni?
remélem,érthető vok..
üdv
-
woodworm
veterán
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Ma bekötötték az 500/300-as digi internetet. Mivel még nem volt időm venni új routert, így a régi 841ND 300Mbit-es routerem lett csatasorba állítva.
Viszont akárhogy mérem, a max sebesség 80/80 Mbit, annak ellenére hogy a digi 200/45-öt garantál minimum.
A routerrel van a gond, ez kb ennyit tud? Én azt gondoltam legalább 200-at azért kéne vinnie.
-
kutyafile
tag
Vettem TP-LINK M7650-t..... tévedésből. Működik,de melegszik. Az akkuja hiába kivehető, nem cserélhető :-). Nem lehet vásárolni hozzá külön akkut, az a hivatalos magyar válasz. Ha ez szempont, nagy ívben kerüljétek !! 3000mAh-s, dehát komolyabb mobil használatra elég karcsú..... Ha lenne pót akku lehetőség akkor sem érné meg az árát,de legalább jobban hangzana :-)
-
Möhe
addikt
Sziasztok!
Van egy WDR-4300 routerem. De mintha elhasalt volna. Net/wifi/belső hálózat megy, de a NAS Upnp routeres beállítása nem. A port nyitása (manuális) megint nem akarna menni, a visszaellenőrzések alapján. DDNS szolgáltatás ip alapján egyezek ip-vel és a visszaigazolás is pipa ezen a részen.
Mit tudok még tenni hogy kizárjam a bajt, vagy esetleg a fehasználói hibát?
Köszi -
krealon
veterán
"Tp-link Archer C9 V5.1 -el lehetséges hogy a rákötött vincseszterre letöltsön?
Csak szoftver cserével vagy a gyári firmw-el is van valami lehetőségünk?"Sajnos a letoltesi feladatra ez a router alkalmatlan, mert
- a gyari firmware-be nem integraltak letolto kliens programot, es
- a Broadcom chipset miatt OpenWRT tamogatas nem megoldhato, vagy csak Wifi nelkul mukodne,
- DD-WRT tamogatas meg nincs ra.Megoldasi lehetosegek:
- NAS vasarlas (Synology beepitett torrent klienssel, vagy olcsobban Zyxel + FFP), vagy
- lecserelheted Archer C7-re, ami Atheros chipsetes es OpenWRT telepitehto ra.Vagy ASUS RT-AC66U B1-re csereled, ami gyarilag tudja a torrent kliens funkciot.
-
ThodEE
őstag
Sziasztok !
Tp-link Archer C9 V5.1 -el lehetséges hogy a rákötött vincseszterre letöltsön?
Csak szoftver cserével vagy a gyári firmw-el is van valami lehetőségünk?Köszönöm előre is a tanácsokat és a megértést, teljesen kezdő vagyok vagy gondoltam milyen jó lenne ha nem kellene bekapcsolva hagyni a szgépet hanem a router elintézné ha már úgyis nonstop megy
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Van egy TP-link c1200 routerem amire csatlakoztatnék egy 2TB-os hdd-t, a gondom az, hogy valamiért nem tudom beállítani, hogy minden eszköz a lakásban lássa, ide szeretnék letölteni felmeket és megosztani wifi-n keresztül.
Tudtok valahol egy jó leírást mit is kell, hogy ez így működjön? -
benzol
aktív tag
Sziasztok!
Ugye jól sejtem hogy az access controlt funkciót csak olyan routeren lehet használni ahol a DHCP is aktív. Ha csak AP-ként üzemel akkor nem.
Legalább is nálam egy 1043ND-nél és az utána kötött 841ND-nél csak akkor tudom ezt a korlátozó funkciót használni ha a 1043-ason aktív a DHCP.
Jelenleg nem aktív a 1043-on a DHCP, mivel még ezt megelőzi egy Digis GPON, most ő osztja az IP-ket, viszont azon az access control kimerül az adott IP vagy MAC tiltásával, én pedig egy adott idő intervallumban szeretnék csak korlátot.
Van valami megoldás arra, hogy a két TPLINK router access conrtol-ját használjam wifi elérés korlátozására?
DIGI optika ->ZTE 668 GPON(DHCP, NO WIFI) + 1PC - > 1043 V2 (dynamic IP, NO DHCP, WIFI) 1PC -> 841N (dynamic IP, NO DHCP, WIFI) 1-2PC
-
JuniorKill
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy van egy tp archer c2 (AC750) típusú router-em ami sokszor elfelejti az 1 Gbps adat átvitel. Ha újra indítom akkor megy megint rendesen. El telik kb 10 nap és a kapcsolatot a gép szerint 1Gbps de az átvitel csak 100Mbps, másolás közben derül ki mert csak 11000 kbyte
Válaszokat előre is köszönöm
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
Van egy TP-Link TL-MR3420 routerem: [link]. Csatlakozik rá egy laptop. Ha még egy laptopot csatlakoztatok rá ami egy másik szobában lesz, akkor hogy tudom megnézni, hogy mennyi adatot forgalmaz a másik laptop? Nem szeretném, hogy a másik laptopot torrentezésre használják.Köszi a választ.
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Egy Archer C2 AC 750-nel osztom meg a netet (250/100-as optikai). Jelenleg az 5GHz-es sávot 40-es csatornára és 80 MHz-es csatornaszélességre állítottam. A környékemen nincs másik 5GHz-es hálózat. A kérdésem az lenne, ha 40 MHz-en használom, azzal nyerek valamit?
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
Egy TL-WR841N V11 router-t gyötrök mert nem oszt, de nem sikerül elérnem a routert 192.168.0.1 (192.168.1.1) címen RESET után sem. Néhány mp.-ig oszt IP címet, de aztán nem elérhető. Mi lehet a baja, esetleg hogyan tudok ráerőltetni egy friss firmware-t ebben az állapotban? -
Nimrod
addikt
Okulási céllal.
Pár hónapja szívok modemcsere miatt, netet folyamatosan eldobálja, mindenféle logika nélkül. Modem már elmúlt két éves, külső antenna nélküli modem (már nem is tudom mi volt, mert leadtam újrahasznosításra a szolgáltatónál), megérett a csere. Új modem egy TP-Link TD-W8960N V8 ami eleinte szépen is működött. Aztán a net még rosszabb lett, órákig használhatatlanná vált, modem restartok csak nagyon rövid ideig segítettek.
Csatorna fixre tesz, ráeresztem Wifi Analyser-t, látszólag jó, de a hiba még mindig ugyanaz.Gyártó honlapja felcsap, utolsó driver ehhez a típushoz látszólag régebbi, mint ami a routeren van, mert 17-el kezdődik, ellenben a routeren admin panel szerint 18 van.
UTP-n keresztül új driver föl, csatorna fixre rak és így már van egy opció, ami az előző firmware-el nem volt elérhető: Bandwidth
Más fórumok szerint sokat segít, ha ezt beállítjuk fixen 20 MHz-re, így próbaképp így is tettem.
Eddig csodásan működik, olyan helyeken is, ahol eddig mindig jelminőség gondok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged