- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oppenheimer #3220 üzenetére
Mondjuk én inkább a társadalmi hatásoktól félek, mivel masszív életszínvonal csökkenésre számítok, amit szerintem a szélsőséges politikai erők megerősödése és polgárháborúk fognak követni. Teljesen kiszámíthatatlan az is, hogy az életre alkalmatlanná váló területekről mennyi ember és mikor fog megindulni, azokkal mit csinálunk.
@Ixion77 Ez a műanyag téma viszont szerintem túl van erőltetve, kicsit szalmabábnak érzem a gyártók részéről, hogy csak a műanyag mennyiségének csökkentésével akarják eladni a termékeiket, miközben a klímaváltozás sokkal nagyobb gond és az ellen meg látszólag nem teszünk semmit. Partizánnak is volt egy jó videója a témában. Lényegében hiába gyűjtjük szelektíven, ha abból utána szinte semmit sem csinálunk (plusz érdemes megnézni egy-két ilyen hulladékgyűjtő környékét is). Aztán maga a recycling is rengeteg mikroműanyagot termel, mint nemrég kiderült. De miután testközelből láttam egy fél ház szigetelése közben keletkező "mikro-nikecell" áradatot, teljesen elgondolkoztam, hogy hány év szelektív gyűjtésével tudnám ezt kompenzálni.
-
julius666
addikt
válasz
Oppenheimer #3220 üzenetére
a., eddig nem ezt az álláspontot képviselted
b., mi számodra a pánik/hiszti definíciója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Elekit TU 8200-R SE csöves (kit) erősítő
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest