- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo V50 rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Logika azt diktálná, hogy a fed-nek menni kell a pozitív reálkamatok irányába (vagy legalább a negatív reálkamat csökkenjen), ha az inflációt meg akarja fékezni.
Ugyanígy a gazdasági növekedéshez képest is.
Jelentsen ez bármekkora nominális kamatszintet is. Sztem továbbra sem a nominális kamatszintet kell nézniMár egy ideje gondolkodom, hogy HUF kötvényből átmegyek rövid dollár kötvénybe. Ez mondjuk a Global risk off forgatóköny.
-
julius666
addikt
Igen. Bankválságnál ETF-eket kicsit csipegettem, de semmi komoly. Szerintem utoljára év elején válaszoltam a kérdésedre, azóta annyi változott még, hogy vettem nagyobb tételben rövid amcsi államkötvényt, most kb. 1/3-1/3-1/3 a dollár-euró-forint eszközeim aránya (diverz ETF-eket - jobb híján - dollár kitettségnek veszem). Valamennyi nemesfémem van még emellett.
Az EUR erősödést látva USA államkötvényt elkapkodtam, meg a lakáshitelem miatt összességében én forint shortban ülök, szóval az elmúlt hetek nem nekem kedveztek.
Középtávú várakozásaim ettől függetlenül nem változtak sokat. Egyedül amit igazán bánok, hogy cryptoba nem dobtam legalább valami aprót az FTX sztorinál, meg hogy Intelt nem vettem amikor írtam ide a fórumra, hogy gondolkozok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest