- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
AMD Power #4991 üzenetére
Engem például zavart, mert nálam egyre többett evett, 10k km-en már 2 litert. Mióta megcsináltattam, azóta nem vettem észre fogyást, és az olaj színén is látszik, hogy nem sötétedik be olyan gyorsan.
Ha meg már szét lett bontva akkor hengerfej síkolás, valamint tömítések, ékszíjak, gyertyák is cserélve lettek. Lehet placebó, de mintha erősebb is lett volna a motor -
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power #4991 üzenetére
Azèrt ha belelendül tud az annyit is enni! Engem tudat alatt zavarna, ha ennè az olajat, mondjuk nem tűnik soknak, de 10 e alatt 4 liter is rengeteg lenne(2500km/1liter), főleg annak függvènyèben, hogy a yaris 280e km-nèl sem evett 1 deci olajat sem 2 olajcsere között! Remèlem az utódja az astra h is ilyen lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest