Hirdetés
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Szemely szerint egyiket sem
de ez nyilvan csak en vagyok. 
(Kicsit olyan ez, mint odaat a Hankook. Tudom, h ar/ertek aranyban nem rossz, de en nem vennek max ha valoban felaron jutnek hozza. Semmiben sem kiemelkedi, de cserebe gyorsan oregszik)Azon viszont gondolkozz el, h elol lesz uj tarcsa, de a betet marad a regi?? Szerintem alap kellene, h legyen, h uj tarcsahoz uj betet.
Anno mikor elkezdtunk
PriusozniHybridezni akkor valamelyik szerelo kulon felhivta a figyelmunket, h a ezen autoknal a fekolaj csereje az meginkabb fontos, mint egy normal autonal es ne hanyagoljuk el, legyen kicserelve 2 evente. Azota is gy teszunk, a fekkel nem erdemes jatszani/sporolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ez nyilvan csak en vagyok.