Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz
xEon1337
üzenetére
Köszönöm szépen! Viszonyításnak elég is. B10/C10 a nej. KGFB harmada, a casco szintén, a jelenlegi Volvonkra. Akkor kb minimum duplázódik nekünk majd.
polonic, köszönöm! Nem vezettem még ledes autót. Xenonnál már találkoztam olyannal, ahol a halogén is jobb volt :-)
Casconk van is mindíg. Ezért kérdeztem. Most kötöttük át az évforduló miatt. Ezért nem kalkuláltam inkább, mert elég pontos adatokat kell megadni hozzá. Csak nagyságrendileg érdekelt. xEon1337 segített is ebben.peetie1, köszönöm szépen! Használt lesz és kp-re. Hitel semmiképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest