Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #22 üzenetére
Nem kell az összes orvost lefizetni, elég 1-2 orvost. Teli van a Tiktok is meg a tévé is önjelölt, fehér köpenyes "orvosokkal", akik sztetoszkóppal a nyakukban eskü alatt vallják, hogy melyik fogkrémet vagy gyógyszert kell használni, különben nem lehet teljes az életünk. Aki ezeket beszopja, az vagy buta, vagy tapasztalatlan fiatal gyerek. Én járok szűrővizsgálatokra mint fentebb írtam. Kb 2 éve az egyik belgyógyász mikor írta fel az adataimat, hogy milyen gyógyszereket fogyasztok, diktáltam, hogy B vitamin, Magnézium, C vitamin, D vitamin, STB. Szélesre húzódik a mosoly a száján, majd azt mondta: - Maga ezeket a tévéreklámokból látta, hogy szedni kell igaz?
Mondom rebegve mint aki rossz fát tett a tűzre, hogy hát igen. Erre elmondta, hogy őt az USA-ba szokták hívni előadást tartani egy orvosi kongressusra, ahová nem engednek be akárkit. Higgye el uram, hogy ez parasztvakítás, biznisz.
A te órád ugyanilyen parasztvakítás.Egyébként nekem nem kell azt kívánnod, hogy bár az óra kimutatta volna, hogy korábban kellett volna mennem. Én nem akarok olyan világban élni, ahol egy óra kell a teljes élethez. És azt figyelgessem egész nap, hogy mennyi a pulzus és egy óra szóljon, hogy mikor kell inni. Inkább ott dögöljek meg, minthogy 10 évvel tovább élhetek de csak akkor, ha 2 évente veszek 160 000-ért egy órát, amivel jól jár a multii és szándékosan úgy rakja össze, hogy az 2 év után elavuljon és ezt segíti is szoftverfrissítéssel. És neked az sem furcsa, hogy most épp teljesen elégedett vagy az óráddal, 3 év múlva meg egyáltalán nem leszel vele elégedett és vágyat érzel a cserére. Te egy tipikus tagja vagy a fogyasztói társadalomnak.
Azt meg remélem, hogy csak poénból írtad, hogy órán bankoljak böngészőből...
Ugye azt nem gondoltad komolyan, hogy azért mert te havi 2 fotót készítesz, akkor más is. Én pl napi 2-3 képet lövök. Az órában meg nincs kamera.
Én nem idejét múlt elveket követek, hanem maradok a realitások talaján és nem hagyom magam átverni. Más az meg azt csinál, amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch SE 2022 44mm 2Gen./Karcmentes/2026.04.21.Apple Gar./Akku 100%/p4267
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest