Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Parallaxis #22 üzenetére

Nem kell az összes orvost lefizetni, elég 1-2 orvost. Teli van a Tiktok is meg a tévé is önjelölt, fehér köpenyes "orvosokkal", akik sztetoszkóppal a nyakukban eskü alatt vallják, hogy melyik fogkrémet vagy gyógyszert kell használni, különben nem lehet teljes az életünk. Aki ezeket beszopja, az vagy buta, vagy tapasztalatlan fiatal gyerek. Én járok szűrővizsgálatokra mint fentebb írtam. Kb 2 éve az egyik belgyógyász mikor írta fel az adataimat, hogy milyen gyógyszereket fogyasztok, diktáltam, hogy B vitamin, Magnézium, C vitamin, D vitamin, STB. Szélesre húzódik a mosoly a száján, majd azt mondta: - Maga ezeket a tévéreklámokból látta, hogy szedni kell igaz?
    Mondom rebegve mint aki rossz fát tett a tűzre, hogy hát igen. Erre elmondta, hogy őt az USA-ba szokták hívni előadást tartani egy orvosi kongressusra, ahová nem engednek be akárkit. Higgye el uram, hogy ez parasztvakítás, biznisz.
    A te órád ugyanilyen parasztvakítás.

Egyébként nekem nem kell azt kívánnod, hogy bár az óra kimutatta volna, hogy korábban kellett volna mennem. Én nem akarok olyan világban élni, ahol egy óra kell a teljes élethez. És azt figyelgessem egész nap, hogy mennyi a pulzus és egy óra szóljon, hogy mikor kell inni. Inkább ott dögöljek meg, minthogy 10 évvel tovább élhetek de csak akkor, ha 2 évente veszek 160 000-ért egy órát, amivel jól jár a multii és szándékosan úgy rakja össze, hogy az 2 év után elavuljon és ezt segíti is szoftverfrissítéssel. És neked az sem furcsa, hogy most épp teljesen elégedett vagy az óráddal, 3 év múlva meg egyáltalán nem leszel vele elégedett és vágyat érzel a cserére. Te egy tipikus tagja vagy a fogyasztói társadalomnak.

Azt meg remélem, hogy csak poénból írtad, hogy órán bankoljak böngészőből...

Ugye azt nem gondoltad komolyan, hogy azért mert te havi 2 fotót készítesz, akkor más is. Én pl napi 2-3 képet lövök. Az órában meg nincs kamera.

Én nem idejét múlt elveket követek, hanem maradok a realitások talaján és nem hagyom magam átverni. Más az meg azt csinál, amit akar.

Új hozzászólás Aktív témák