Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
"Elvileg javascript-ben is meg lehetne csinálni egy helyben futtatható verziót, ahhoz a böngészőn kívül nem kellene más."
Nagyjából bármelyik nyelven meg lehet csinálni, a totp.app pedig éppen a JS implementációra egy kiváló példa (az egész üzleti logika JS-ben van megírva, a HTML alap csak a betöltéshez, a CSS pedig a látványhoz kell). Attól azonban nem feltétlenül csökken a faktor szám, ha nem ugyanabban a böngészőben fut a generátor és az Ügyfélkapu+.
#34 ekkold
Olvass tovább, nevemfel kolléga pont a helyi gépen való PHP futtatásra írt egy példát. Mellesleg én is így futtattam fejlesztés közben: parancssorból, nem böngészőből.
#35 nevemfel
Nem kell hozzá semmilyen módosítás, akár saját, akár linkelt base32 dekódert használsz. Én egészen konkrétan ezt a programot futtattam parancssorból. Igaz, nem Windows alól portable PHP-val, hanem Linux alól telepítettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest