Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Nem tudom mit nyomhattam el, de a bal panelen ha egérrel fel/le scrolloznék, jobbra/balra mozog a mappák és fájlok között. A jobb oldali olyan, mint korábban. Nézegettem a beállításokat, de nem vélek felfedezni erre vonatkozó opciót. Köszönöm a segítséget!
Megvan, bocsánat! -
Csak nem emlékeztem rosszul. Édesanyám laptopjára is felpattintottam anno ugyanezt a verziót, ami nekem van, neki Win10-es a gépe. Ha valamelyik fizikai meghajtón a szülő mappa jelére kattintok [kép], akkor nálam a két partíció van ott, ill. egy médiakiszolgáló, valamint hálózati mappák. Nála ezek [kép]. Szóval ezt kerestem volna. Átnéztem a beállításait, ugyanazok, egyedül a szín, betűtípus, ikonok mérete, tehát dizájnbeli dolgok térnek el.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fel sem tűnt, hogy van ilyen
De nem ez volt. De jó lesz ez is, ha a másik verzió nem kerül meg. Eléggé átnyálaztam a beállításokat, de semmi. -
Üdv! Win11 telepítés után használom az alkalmazást és valami nem olyan, mint volt. Úgy emlékszem, hogy azon a részen, ahol a meghajtókat mutatja, a legfelső meghajtó fölött egy üres sor, amire nyomva olyan felületre jutottam, ahol láttam az asztalt választhatóként. Most az asztalomat ha egyébként megkeresem TC-ben, akkor eleve angolul írja. A szülő mappa megjelenítése be van kapcsolva. Bocsi, nem tudom érthetőbben megfogalmazni.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- BestBuy ruhás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem ez volt. De jó lesz ez is, ha a másik verzió nem kerül meg. Eléggé átnyálaztam a beállításokat, de semmi.
Tényleg nem tudom.
Köszönöm előre is!