- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BullZeye #1583 üzenetére
Én csak azt mondom, amit tanítanak nálam okosabb emberek akik ezzel foglalkoznak. Igaz, de olyan értelembe, hogy egy hiba javításával nem okozol új hibát (ez ugye elég "ritka"). Ha most ezzel is csökken az ismeretlen, végzetes hibák számának a halmaza akkor jó és helytálló amit mondok, mondanak. Inkább nem teljesen igaz
-
válasz
BullZeye #1539 üzenetére
Nem, nem az a "bajom", hanem amit írtam: "Nem díjazom, ha egy szöveges fájlban simán olvasható a szerver címe és a felhasználónév stb"
Ha meg látszik a 8-asban is (nincs-e tekintetben változás a 7-eshez képest), akkor használom az eddig is használt FTP kliensem. Pusztán érdeklődtem, hogy van-e változás ezen a fronton a 8-asnál...(AES256-os titkosítást (ha nem 1 karakteres a jelszó), nem kell ebben az életben visszafejteni(A mesterjelszó AES256-ot használ))
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BullZeye #1532 üzenetére
Ízlések és pofonok, kinek miért kell egyik vagy másik változat (32 vagy 64 bit). Jelenleg nekem pl. semmi szükségem a 32 bites változatra, így teljesen megelégszem a 64 bitessel.
A színekre és hasonlókra vonatkozó beállítás viszont nem érv, mivel az defaultból a wincmd.ini-ben tárolódik, az meg érvényes és hordozható 32 és 64 bites változattól tökéletesen függetlenül.http://ghisler.ch/board/viewtopic.php?p=237335&sid=0d27ac5f49aee47e3ee3ffe861773f08#237335
ghisler(Author)
"There are no big benefits, but you can now compare really big files (several GBytes), e.g. large log files or so."Aztán ugyanitt még idézik ezt:
"The system isolates 32-bit applications from 64-bit applications, which includes preventing file and registry collisions. Console, GUI, and service applications are supported. The system provides interoperability across the 32/64 boundary for scenarios such as cut and paste and COM. However, 32-bit processes cannot load 64-bit DLLs for execution, and 64-bit processes cannot load 32-bit DLLs for execution. This restriction does not apply to DLLs loaded as data files or image resource files; for more information, see LoadLibraryEx." -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BullZeye #1529 üzenetére
PhoenixK már le is írta azt a két fő szempontot, amit elő lehet kapni a 64 bites alkalmazások alkalmazása mellett való érvként - tulajdonképpen abban igazad van, hogy pl. akár egy Photoshop vagy pl. egy videószerkesztő program ezerszer jobban kihasználja a 64 bit által adott előnyöket, de elképzelhető, hogy más módon is kiaknázhatók a 64 bites adottságok, tulajdonképpen azt nem tudom, pl. fájlkezelésben milyen hasznot tud nyújtani, ez engem is érdekelne.
De megfordítom a kérdést: ha 64 bites oprendszerem van, és van egy natív 64 bites alkalmazás, akkor minek kéne abból inkább a 32 bites változatot feltenni, amennyiben számomra abszolúte semmilyen előnyt nem nyújt a 32 bites használata (mert pl. nem használok plugineket)? -
válasz
BullZeye #1525 üzenetére
http://www.ghisler.com/whatsnew.htm: "Since 32-bit plugins cannot be used by 64-bit programs, they need to be converted first. Therefore there will not be many plugins available initially for 64-bit. If you use plugins extensively, you should keep using the 32-bit version. You can install both in parallel to the same directory - there is now a separate installer which will install both together."
A 32 és 64 bites verzió külön létezik, mindenki azt használja, amelyiket akarja. Mindkettőnek ott van létjogosultsága, ha valaki örül a 64 bitnek, és használná, de vannak olyan plugin-ek, amik jelenleg csak 32biteshez elérhetőek. Ilyen esetre van a 32+64 telepítő, ami gyakorlatilag mindkét verziót felhúzza megadva a gyors váltás lehetőségét.
-
Visormail
addikt
válasz
BullZeye #1367 üzenetére
De igen nem az a lényeg honnan indítjuk, a fájl/kicsomagolást csak azért írtam hogy melyik funkcióról van szó, egyébként 100 éve nekem is ki van rakva a kicsomagolás ikon a tc eszköztárára. Winrarnál ugye mindig jó is volt csak a haozip-el ez nem működik ezért kérdeztem nem tud e valaki erre megoldást esetleg.
-
rt06
veterán
válasz
BullZeye #1342 üzenetére
en pl azert varom, hogy mukodjon rendesen, mert akkor nem kell a tortoisesvn-bol ket verziot fenntartanom (es kulon-kulon frissitenem) a gepemen
a tortoisesvn egy windoze-os svn kliens, ameny beepul a windoze shell-be, s a context menu-bol hasznalhato
viszont amig a totalcommander 32 bites modban fut, addig kell telepitenem egy 64 bites tortoisesvn-t az explorer miatt (ami a 64 bitest hasznalja), es egy masikat a totalcommander miatt (ami meg a 32 bitest hasznalja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest