- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Üdvözletem!
Néhány napja az alábbi van a TC-vel: töltök fel ftp-re és kiírja hogy átviteli hiba egyes (ugyanazon) fájloknál. Több ftp-n is csinálta, és csak a TC (filezillával és firefoxal tudok rendesen feltölteni, tehát nem hinném hogy netprobléma). Passzív mód nem oldotta meg a dolgot (régebben is volt hasonló gondom, akkor az orvosolta a problmémát). A legidegesítőbb az, hogy főként a kis terjedelmű fájloknál (20-30kb) jön elő, és ha letörlöm a rosszul feltöltött és újra megpróbálom felrakni újra hibát ír ki, és kb csak a 30. nekifutásra sikerül feltöltenem, ami hihetetlen idegesítő
. Tudom, miért nem használok filezillát, az a helyzet eddig mindig tc-vel töltöttem fel és már megszoktam, filezillával kevésbé áttekinthető a dolog még nekem. Win7-et használok. A segítséget előre is köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NH-L12S L-Type
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Tudom, miért nem használok filezillát, az a helyzet eddig mindig tc-vel töltöttem fel és már megszoktam, filezillával kevésbé áttekinthető a dolog még nekem. Win7-et használok. A segítséget előre is köszönöm