Új hozzászólás Aktív témák

• Peltár

aktív tag

válasz Peltár #2867 üzenetére

Megtaláltam a kérdésemre a választ!

Egyes fórumokon egy "köszi" és vége a bejegyzésnek.

Ezért gondoltam, én le is írom, mi volt a megoldás, talán egyszer más is belefut.

Ime: Ha feljön az FTP ablak, ki vannak jelölve a fájlok, (F5 másolás) indítás előtt itt is van egy pici ablak
    amit be kell pipálni. Feltöltéskor ugyan ez a helyzet!

Eddig erre soha nem kellett figyelnem, nem állítgattam soha. Valami kivette a bejelölést.
    Windows Commander - majd névcsere után TC-t használva, megszokásból cselekedve, mint nálam is, jöhet a meglepetés. :W

A beállítások menüben ezt nem lehet beállítani, elméletileg a wincmd.ini és/vagy wcx_ftp.ini -be.

A teljesen friss telepítés, teljesen más nevű könyvtárba, és wincmd.ini és wcx_ftp.ini
    telepítés közben manuálisan megadott elérési útja, szintén ide, ebbe az új könyvtárba sem segített.

Friss telepítés előtt, ha már volt telepítve TC, akkor érdemes rákeresni a wincmd.ini és wcx_ftp.ini fájlokra,
    azokat manuálisan törölni és csak utána újra telepíteni a TC-t. (minden beállítás gyári alapértékre áll vissza )

Figyelem!

Ezt így csak azok tegyék, akik utána megint be tudják állítani maguknak a TC összes régi megszokott paramétereit, beleértve az FTP kapcsolatokat, jelszavakat. Erősen javasolt mentésként megtartani a
    a wincmd.ini és wcx_ftp.ini fájlok egy-egy példányát egy másik könyvtárban!!! :K

Üdv

Peltár

Új hozzászólás Aktív témák