- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Megtaláltam a kérdésemre a választ!
Egyes fórumokon egy "köszi" és vége a bejegyzésnek.
Ezért gondoltam, én le is írom, mi volt a megoldás, talán egyszer más is belefut.
Ime: Ha feljön az FTP ablak, ki vannak jelölve a fájlok, (F5 másolás) indítás előtt itt is van egy pici ablak
amit be kell pipálni. Feltöltéskor ugyan ez a helyzet!Eddig erre soha nem kellett figyelnem, nem állítgattam soha. Valami kivette a bejelölést.
Windows Commander - majd névcsere után TC-t használva, megszokásból cselekedve, mint nálam is, jöhet a meglepetés.
A beállítások menüben ezt nem lehet beállítani, elméletileg a wincmd.ini és/vagy wcx_ftp.ini -be.
A teljesen friss telepítés, teljesen más nevű könyvtárba, és wincmd.ini és wcx_ftp.ini
telepítés közben manuálisan megadott elérési útja, szintén ide, ebbe az új könyvtárba sem segített.Friss telepítés előtt, ha már volt telepítve TC, akkor érdemes rákeresni a wincmd.ini és wcx_ftp.ini fájlokra,
azokat manuálisan törölni és csak utána újra telepíteni a TC-t. (minden beállítás gyári alapértékre áll vissza )Figyelem!
Ezt így csak azok tegyék, akik utána megint be tudják állítani maguknak a TC összes régi megszokott paramétereit, beleértve az FTP kapcsolatokat, jelszavakat. Erősen javasolt mentésként megtartani a
a wincmd.ini és wcx_ftp.ini fájlok egy-egy példányát egy másik könyvtárban!!!
Üdv
Peltár
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Battlefield 6
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- OpenMediaVault
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs