- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marontoni63
csendes tag
válasz
csabulaxi #14867 üzenetére
Szia! Egy héttel ezelőtt járt a gép a laptopszakinál ,BIOS akku csere miatt ,ahol ki is takarították és újra pasztázták.Azt mondták ,hogy a merevlemez nem a legjobb állapotban van már ezért ,tetünk bele egy SSD és feltelepítettük a win10-et . A telepítés előtt egy félórával, még a régi merevlemzzel tökéletes minőségű kép és hang volt. Egy pár napja bujom a netet ezügyben és rengetegen jártak így,mindenféle korú,teljesítményű és kiépítettségű géppel, számtalan megoldást leírtak , sajnos én még nem találtam meg a megfelelőt, A hang és a kép lejátszás problémáján kívűl, minden tökéltes, a bekapcsológomb lenyomása után 12mp és benn vagyok a googliba, az oldalak betöltése nagyon gyors . A fenn említett problémákon kívül nagyon jól használható gép lenne.
-
-
marontoni63
csendes tag
válasz
Pyttawrx #14856 üzenetére
Köszönöm a választ, azt elfelejtettem írni,hogy a Win10/64 bites került rá és most nézem , hogy a youtube lejátszáskor a lejászás sebessége is olyan mint a lassított felvétel , nem lehet , hogy a processor nem tudja kiszolgálni ?
Intel® Pentium® kétmagos processzor T3200
órajel: 2,00 GHz
Elülső busz: 667 MHz
2. szintű gyorsítótár: 1 MB -
marontoni63
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni van egy Toshiba Satellite Pro L300-1B9 tipusú laptopom ,2x2GBos Samsung memoriával és 240GB-os Crucial bx500-as SSD-vel . Feltelepítettük a Windows 10-est és nincs hangja, se hangszórón se fejhallgatón . Először ellenőriztem ,hogy nincs -e lehalkítva majd ellenőriztem ,az eszközkezelőben ,hogy nincs-e letiltva. Az eszközkezelőbe azt írja ,az illesztőprogram frissítés után ,hogy az eszköz tökéletesen működik, mégsincs hang. Tudnátok valami megoldást javasolni, arra ,hogy használhatóvá tegyem, mert egy nagyon jó kis gép szeretem és nem akarnám lecserélni.
Köszönök minden segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest