- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Van egy Toshiba Satellite C855-S5206 típusú laptopom. Van egy kis problémám vele, esetleg más is tapasztalt már hasonlót.
Teljesen random nála, hogy mikor lehet bekapcsolni. Van hogy használom, majd rendesen leállítom és a legközelebbi alkalommal már nem lehet bekapcsolni, a kis ledek sem világítanak rajta, amik jelzik, hogy töltőn van a lapos, és veszi az áramot, de a töltőnek elvileg semmi baja. Máskor bedugva marad a töltőn és hetekkel később egyszer csak azt veszem észre, hogy világítanak a ledek és be lehet kapcsolni.
Többször szétszedtem már, de nem tudok rájönni, hogy miért csinálja ezt, ill., hogy miért nem lehet bekapcsolni, miért nem megy bele a delej, miért nem kap áramot.
Olyan is történt már, hogy szétszedtem teljesen, majd összeraktam és működött is egy darabig, pedig nem javítottam rajta semmit, majd egyszer csak megint nem akart újra bekapcsolni, nem kapott áramot
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest