- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
Egy eszközt se ismer fel a win7. Ezekkel a driver keresőkkel az a bajom hogy , pl a Driver Navigátor , oké hogy le lehet tölteni . De mindhez kéri a serial kulcsot .
Most néztem egy külföldi fórumon [link] , hogy elvileg meg lehet mokolni " a win 7 - es rendszert hogy elfogadja a xp drivert . Ez hogy is működne? , mert elég csekély az angol tudásom. -
urbi73
senior tag
Oké ezt értem , de drivert nem találok hozzá win7 - hez . Tudtommal csak xp támogatottsága van . Nekem megfelelne a xp is , de az Abodet nem lehet meg frissíteni . Enélkül pedig nem játssza le a flash tartalmú játékokat . A kislányomnak kellene ez a gép kisebb netes játékokra .
-
urbi73
senior tag
Hogy lehetne a gépemre (Thosiba M40 - 295 ) win7 -et rakni , hacsak xp támogatottsága van ?
-
urbi73
senior tag
Na és melyik verziót ?, mert rengeteg ilyen hotkey driver van hozzá , amit a Thosiba oldalon szedtem le Hungarian . 2008 - as XP - verzióval nem működik ,hibát dob ki telepítéskor . Utána néztem egy fórumon , ott azt írják hogy a billentyű kiosztás se mindegy , sokféle M40 -es gép jött ki .Ez a hiba jött ki nálam is = [link]
-
urbi73
senior tag
Na úgy nem próbáltam . De már ráhúztam az XP , meg az összes drivert . Viszont itt meg a wifit nem tudom beállítani valamiért . A win7 - nél egyszerű volt , ott csak a kulcsot kérte , egyből volt net . Az XP -nél nem találom ezt a beállítást . Nagyon régen nem használtam már XP .
-
-
urbi73
senior tag
Thosiba M40 satellite - 295 -ös gépre rá lehet húzni a win7 32bites rendszert ? Azért kérdezem mert ehhez a géphez win 7 driver csomagot nem igazán találok .
-
urbi73
senior tag
válasz
Balázs1986 #13797 üzenetére
Na sikerült szereznem Pesten egy laptop bontóban . 1900 ft - ért . Angliából várhattam volna pár hetet mire megkapom .
-
urbi73
senior tag
válasz
Balázs1986 #13794 üzenetére
Na még egy kicsit csak értetlenkedek . Amit linkeltél az szerintem nem jó hozzá . Ezt rá lehet dugni a panelra [link] lehet ez se olyan ,de az biztos hogy olyan kel amit rá lehet dugni . Megszámoltam az érintkezőket 22 DB van rajta , a linkelt konnektornak is annyi van .
-
urbi73
senior tag
válasz
Balázs1986 #13794 üzenetére
Köszi a segítséget .
. Valószínűleg megrendelem . Hát tényleg nem mai darab ,de nagyon szép állapotban van . Még a fólia is rajta van kijelzőn . Teljesen karcmentes újszerű állapotban van. . Aki kiszerelte a HDD , valószínűleg lehúzta konnektorral együtt .
-
urbi73
senior tag
válasz
Balázs1986 #13792 üzenetére
Na kezdek félni
. Külső HDD ről nem lehet rendszert rakni rá ? A mobilitás nem fontos , amire kell megfelelne .
-
urbi73
senior tag
válasz
Balázs1986 #13790 üzenetére
Ok köszi . Éppen ilyen után böngészek . Egyébként ez szabvány csati ? mert akkor más típusé is jó lehet hozzá .
-
urbi73
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- További aktív témák...
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest