Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Janou
Topikgazda
válasz
urbi73 #13855 üzenetére
Melyik eszközhöz nem találsz drivert?
Szerintem a Win 7 fel fog ismerni nagyjából mindent. Amit meg nem arra meg lehet próbálni a Slimdriver vagy a Driver Navigator driverkeresőt. Ha még ezek után is marad ismeretlen eszköz akkor kigooglezni és megpróbálni beadni az xp-s drivert saját lemezként. -
Balázs1986
őstag
válasz
urbi73 #13793 üzenetére
Na google-okosodtam neked egy kicsit. Valószínűleg nincsenek idióta keresztkötések az alaplap felé, szimplán egy sima toldat kell. Akkor már csak a forma a kérdés. Ahogy néztem a képet, illetve több másikat a neten, nincsenek bevágások vagy kiugró részek a műanyagon, úgyhogy még egyszerűbb a dolog. Akkor pedig pl. ez olcsó és jó. Ez már kicsit drágább, cserébe Angliából egy hét alatt itt kell lennie.
(Nem tudom, hogy az M40 támogatja-e már az USB boot lehetőséget, de nem mai gyerek, esélyes hogy nem. Ha mégis támogatná, akkor még kellene találni egy op.rendszert, ami megy USB-ről. Linux verziók közt könnyen lelni olyat, ami rávehető, a Windows kicsit macerásabb, de nem lehetetlen.) -
Balázs1986
őstag
válasz
urbi73 #13791 üzenetére
Na ezt nem tudnám megmondani. Az a baj, hogy a notebook-oknál rengeteg alkatrész nem szabványos kialakítású (ház, alaplap, hűtés, stb.), csak a cserélhető alkatrészek foglalatai (IDE, SATA, bővítő slot-ok, proci foglalat <-már ha nem olyan átalakítósok, mint amibe belefutottál). Illetve vannak "házon belüli" típusok közt kompatibilis csatlakozók is (billentyűzet, kijelző, stb.).
Szóval nem merek biztosat mondani. Az a baj, hogy még ha a pin-ek száma és kiosztása szerint szabvány is, nem biztos, hogy a csatlakozás módja is az (csavarozás / ráhúzás / felpattintás / mittudoménmégmi), így ha a szabvány jó is, a csati akkor se biztos.
Példa1, példa2, példa3, példa4
Mondjuk, neked lehet, hogy a kétoldalt csavaros is beférne, elég nagy a hely. (A csavarosak -ha jól néztem- akkor többnyire inkább olyan laptopokba mennek, ahol bölcsőben van a winyó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest