- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
decens
tag
válasz
Janesz_20 #10380 üzenetére
egyelőre nincs jobb ötletem sajnos. mindenesetre az alábbiak nyomán elég valószínűnek tűnik, hogy a win valamelyik elkeffentett, harmincadik almenüben hozzáférhető kis mocsok beállítása nem stimmelhet.
passz.
esetleg próbáld meg lecsupaszítani driver-ileg, és keresd meg a legfrissebb telepítőt mindenhez. aztán re. hátha... -
decens
tag
hello, egy kis segítséget szeretnék kérni a márkatársaktól...
jó két hete rágódok már azon, hogy milyen laptopot válasszak: nagyjából az L850-13Q vagy 13U a szimpatikus, de a váráslás előtt nagyon kíváncsi lennék a melegedésére. korábban egy L750-1N3-am volt, és egy általam sokat használt program (lightroom) iszonyúan meghajtotta a gépet, így amikor 2...3...4 napig szinte csak azzal a szoftverrel dolgoztam, végig olyan hangja volt a notinak, mintha egy repülőgép sivítana mellettem. kicsit tartok tőle, hogy a 850-es is ilyen, ezért szívem szerint meggyőződnék az ellenkezőjéről.
a kérdésem az, hogy van-e itt olyan bátor jelentkező (~budapest) és egyben 13Q vagy 13U tulaj, aki megengedné, hogy egy rövid időre bekéretszkedjek a gépére, és megnézzem, hogy ez is annyira hangosan fújja-e ki a levegőt, mint az elődje, vagy sikerült halkabb hűtést csinálni...
köszi
-
decens
tag
válasz
Abysmal #10338 üzenetére
nincsenek jó híreim. nekem is volt egy L750-esem (1n3) és ugyanezt tapasztaltam. végigzongoráztam az energiabeállítási lehetőségeket, biost, stb... az "awake on..." lehetőségek után, de semmi változás nem volt. így aztán betudtam annak, hogy biztosan a virágbolti w7-nek köszönhető hülyeség... rákerestem külföldi netes fórumokon is, toshiba supporton, de nem találtam, hogy másoknak is lett volna hasonló gondja, legalábbis nem tömegével, így aztán nem izgattam magam miatta.
meg mondjuk nem is használtam sűrűn a hibernálást, szóval tök mindegy volt.érdekességképpen: arra felfigyeltem viszont, hogy ezt nekem csak telepről működéskor csinálta. (ezért is volt ritkán...) ha hálózatról működött, akkor mindig elsőre hibernált.
-
decens
tag
válasz
albinolynx #10265 üzenetére
blútúsz-t nekem sem sikerült életre keltenem (L750-esem volt), de különösebben nem is zavart a dolog. odáig eljutottam, hogy nem volt ismeretlen eszköz, és ha jól rémlik, akkor a következőképpen: minden telepített bt drivert leszedtem, ezután elsőnek feltettem a value added package-t, és aztán következett (újra) a többi bt driver. így szépen feltelepült minden.
ennek ellenére a kis xtab-70i-met nem akarta felismerni, de nem mentem falnak miatta... -
decens
tag
sziasztok!
új vagyok itt a fórumban, egy kis tanácsért jöttem. kinéztem magamnak egy toshi laptopot, mégpedig az L850-es modellt. hogy ezen belül melyik típust válasszam, már kérdéses számomra.
elsőnek a 13R-en akadt meg a szemem, de gondolkodóba ejtett a 13U is.
leginkább a gpu zavar be a képbe, ugyanis józan paraszti ésszel nem értem, hogy a 13u-ban ketyegő i5 proci mellé miért tettek 2gb-os kártyát, míg a 13r i7 procja miért egy 1gb-ossal dolgozik. (ugyanaz a kártya van mindkettőben, vagyis egy radeon 7670m)
értsem ez úgy, hogy a 13u i5-ös procja erősebb és jobban ki tudja futni magát egy 2gb-os kártya alatta? az i7 proci gyengébb teljesítményű lenne és elég alá egy 1gb-os kártya?
mi a véleményetek?
volna egy másik kérdésem: mennyire forrósodnak ezek a notik? eddig egy L750-esem volt, de azt 1-1 program nagyon meg tudta hajtani és olyankor iszonyú hangosan fújta ki a levegőt, ami zavart. az L850 13R-ről az egyik rivjúban azt írták, hogy nem melegszik túl, de mindenképpen érdekelne a személyes tapasztalat - ha van valakinek ilyen közületek.köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest