- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuszal
tag
Szia! Köszönöm a tesztet!
Valamelyik nap majd én is megnézem, hogy mennyit bír a gép, ha csak netezek rajt.
De van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem fog annyit elmenni, mint Neked. Azért érdekes, hogy ugyanaz a gép egyik esetben bír 1 óra 17 percet, vagy az én esetemben 50-55 percet.
Ezt már csak tetézi a dolog, hogy DVD írója már másodjára lesz cserélve. Ugyanis ismét megadta magát(de ezt már írtam).
Lehet utánna kellene néznem, hogy milyen jogaim vannak egy esetleges termékcserére vonatkozólag -
Satellite
tag
Az olcsóbb TOSHIBÁ-kban lévő 2,000 mAh-s akkuk, (tekintve, hogy a CeleronM nem tudja a SpeedStep-technológiát, vagyis a proci az összes energiatakarékossági-profilban azonos órajellel megy) alig 60-70 percet bírnak ki. Ha megy a WLAN, akkor 10 perccel kevesebbet.
Nézzétek meg a legkisebb PentiumM-es gépet, [link] nem nagyon sokkal drágább, és képes akár 599 MHz-en is működni, - így jóval 4 órán felül teljesít, - persze egy nagyobb (normál) kapacitású akkuval. -
kuszal
tag
Köszönöm!
Hmmm...
Akkor a kijelző végig be van kapcsolva! Melyik beállításban megy el ennyi ideig? Nekem a hosszú élettartamon sincs ennyi, pedig minden a legkisebb értékre van állítva (proci, fényerő, hűtés)! Mit rontok el? Még a végén kiderül, hogy az akku is szar!
2000 mAh Neked is az aksi? Gondolom annyi mert 112 van Neked is!
Hmmm.... mit csinálhatok rosszul! -
kuszal
tag
Szia!
Neked, hogy vagy milyen módon bírja 80-90 percig az akkud?
Mennyi memória van benne?
Ugyanis én még 1 óránál többet sohasem tudtam kihozni a gépből?
2x256Mb ram van benne, de nem hiszem, hogy ez számítani valamit is.
Folyamatos használattal (végig megy a kijelző) 80-90 perc?
Előre is köszi! -
battisti
tag
Ezt nagyon jó tudni! annyira sosem érdekelt az ilyesmi, hogy csak a kísérlet kedvéért szétbarmoljak egy működő rendszert, de látom, van, akit ez nem tart vissza
Viszont beletettem a másik 512 mega ramot (tök egyszerű, de jól meg kell nyomni), és a következőkre lettem figyelmes:
- A venti még telepkímélő üzemmódban is folyton megy, de a cpu/hdd nem melegebb az eddiginél. A két lapka igencsak kis helyre van bezsúfolva.
- A videomemóriát ha akarnám, se tudnám 128-nál lejjebb tenni! Eltűnt a 32 és 64 mb választható opció, van 128 és 256. Az összmemo kihasználtság meg százalékos értékben (!) változatlan maradt.
- a netes alkalmazások és a Heroes chronicles érezhetően felgyorsult, a bootidő nem változott. Mást még nem nagyon próbáltam.
Kérdés:
memória időzítés, eredeti lapka:
5-4-4-12
4-4-4-12
3-3-9
új:
5-4-4-11
4-4-4-11
3-3-8
Ennek van vmi hátránya? Az összes többi tulajdonságuk megegyezik, kiv. az újnál van egy self-refresh megjegyzés a frissítési gyakoriságnál. Egyébként most tűnt fel, hogy támogatná a 667 MHz-es ramot is.
Ja, a kézikönyv szt tudna ez olyat is a telepkímélő meg a max. teljesítményű hűtés között, hogy optimális, de nálam olyan nincs. Ez a gép még szolgál újdonságokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest