- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
.Benett #5848 üzenetére
A laptophoz adnak egy kijelzőt védő vékony zsákot (nem tudok jelen pillanatban jobb szót, ezt kell ráhúzni a fedlapra, így a portól védi a kijelzőt. Pamutból van szerintem, és lyukacsos.), ami gyárilag rá is volt húzva. Én erre rakom rá, amikor az asztalra, a lábamra, vagy a kanapéra teszem. Emiatt jobban melegszik, mert alul nem tudja olyan jól elvezetni a hőt. A kanapéra téve lefelé semmit nem tud szellőzni, csak oldalra (alul csak egy kicsit meleg). Így a winchester max 43-44 fokos, a cpu 51, a gpu pedig 54-56 fokos (Everest-tel és HD Sentinel-lel nézve). A csuklótámasz pedig csak kellemes fokig melegszik fel. Alvó módból felébresztve a gépet egy 5-10 perc után 35 fokos körülbelül a háttértár.
A töltő adaptere eléggé melegszik, 1-2 óra töltés után már majdnem forró. -
T.Peter
őstag
válasz
.Benett #5801 üzenetére
Mivel az első laptopom, nekem nagyon tetszik (meg amúgy is szerintem egy jó gép, jó árral és jó teljesítménnyel) . Elégedett vagyok vele, a grafikus teljesítménye még nem tudom milyen. A proci egész jó, bár tegnap kitömörítettem pár fájlt, és közben elég lassan dolgozott (8 gigás fájlok voltak, egyszerre 3-mat tömörítettem ki, és a proci nem ment fel 60% fölé). Amit viszont én is megemlítenék, az az aksi. Elég gyorsan leszívja. Balanced módban 100-150 perc, és lemerül, netezés közben. Power saver módban még nem próbáltam.
Esetleg valaki tudja, hogy ezeknél az aksiknál is kell-e az elején 16 óráig tölteni? Én tegnap többször rádugtam, mert muszáj volt, de nem hagytam 16 óráig,mivel a felhasználói kézikönyv azt írta, hogy miután teljesen feltöltötte, ne hagyja hálózaton tölteni, mert felmelegedhet, és károsodhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest