- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bopez
tag
Ezt a megnézhetik dolgot ilyen infós rémmesékből hallottam, hogy gyerek utazott a buszon, vagy vonaton mindegy, szóval utazott és nyomta a laptopon a dolgokat, aztán aszem Vista matrica volt rajt de XP-t használt aztán mögötte a csávó látta és mikor szált le már várták a rendőrök és nézték, hogy eredeti e az OPrendszer a gépén. (én így hallottam) De én ezt baromságnak tartom ha csak nem a BSA-egyik munkatársa utazott ép mögötte és megállapította ránézésre, hogy milyen az az XP ami a gépen van. Én ennyit hallottam. Tudtommal az oprendszer csere garanciális javításkor nem számít belepiszkálásnak. Szoftverre nem vonatkozik.
-
ABE
őstag
Érdemes kicsit kutatni: beírtam a keresőbe, hogy "L300-144 chipset", és úgy látom, hogy 965GM-et említenek. A két gép közül nem tudom, melyiket vinném, élőben kéne megvizslatni mindkettőt. Lenovo abból szimpatikusabb, hogy nem festett a belső felülete, ellenben csak 1 év garancia van rá.
-
ABE
őstag
Az Intelnél a GL butított verziót jelöl, általában annyi a hátránya, hogy kevesebb procit támogat, ami egy későbbi bővítésnél hátrány lehet. Érdemesebb inkább a GM és PM jelűeket választani. Az ujjlenyomatolvasó otthoni használatra tényleg csak móka, ugyanazt tudja, mint a jelszó, csak ez puccosabb. Egy hét után megunja az ember, tehát ne legyen szempont vásárlásnál, ha egyébként nincs rá szükséged. Oprendszerről pedig csak te tudsz dönteni... Ha úgyis legyalulnád egyből a Vistát, akkor felesleges.
Szerk: Nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak a linkelt adatlapok, és tényleg más-e a chipset a gépekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest