Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabonagyur #13477 üzenetére
Oh semmi komoly. Például a dragonica. Esetleg régebbi NFS mittomén MW vagy Carbon.
Szóval semmi gépgyilkos cucc -
Sirandrish
legenda
válasz
szabonagyur #13475 üzenetére
1 darab flash játék akad rajta néha igen. Azon kívül minden tökéletes rajta.
És ismétlem..azon vagyok kiakadva hogy egy olyan játék nem hajlandó 20 FPS-t kihozni magából ami egy PS3as gépen is elfut. Ennyi.
Én tudom hogy ez nem egy atom gép, nem is arra lett véve, de ez a része igen keményen meglepett.Amúgy az i3as procikkal szerelt belépő szintű gépek mennyivel erősebbek ennél?
Azokból érdemes lehet venni ha az a cél hogy mondjuk 1-2 öregebb játék elfusson rajta? Vagy még azok is felejtősek? -
Sirandrish
legenda
válasz
szabonagyur #13473 üzenetére
Netezésre tökéletes. Azzal nincsen gond. És hja..90körül vettük, de 120-130K-ig kb az összes létező laptop ilyen alkatrészekből állt csak az egyikbe kisebb volt a vinyó meg ilyenek, de összességében egyikkel sem lettem volna előrébb, legalábbis ezek szerint.
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabonagyur #13471 üzenetére
Nem dőltem be semminek. Ez volt olyan áron ami még akkor belefért. Nem is akartunk/akarunk most sem semmi komolyabb játékkal játszani mert tisztában vagyunk vele hogy nem játékra van kitalálva. De azt elvárnám (és szerintem joggal) hogy egy 10 éves játék ami egy keményebb PS3as gépen is megy élvezhető sebességgel, az ezen is menjen. Legalább lowon 30FPS-el. De hogy ablakban nem fut 15FPS-el sem és a menü is szaggat...ezt azért nehezen emésztem
De akkor az más okból nem megy..
-
Sirandrish
legenda
Sziasztok!
Magyarázzatok már meg nekem valamit mert ha fegyvert tartanak a fejemhez akkor sem értem.
Adott egy Toshiba C50-A-1KZ noti. A csajosnak vettük nem olyan rég.Azt vágom hogy nem egy csúcsgép, de mi az hogy a facebookos Candy Crash vagy a 10éves Dragonica konkrétan már a menüben is úgy szaggat mintha egy P3as gépről beszélnénk.
A Windows 8al lenne baja vagy ez mi? Nem létezik hogy ennyit tud!! Az hogy a legújabb játékok nem mennek rajta azt aláírom, de egy 2D-s 10éves vacak vagy egy flash alapú sz*r? Ezt nehezen emésztem! -
Sirandrish
legenda
Heyho. Lenne egy kis gondom. Kezem közé akadt egy C50A1KZ lapos. Memókariról szeretnék WIN7et telepíteni kártyaolvasó segítségével.
De a laptopnak fingja sincs róla..magától nem ismeri fel, BIOSban meg hiába választom ki hogy USB-ról bootoljon, még a boist sem kell bezárnom ahhoz hogy elfelejtse...mi a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Lenovo T470 / T570 bontás!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest