Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cs_ak

csendes tag

válasz tutis #10458 üzenetére

Helo!
    Köszi, de win7-hez ott sem találtam, csak a vistához...a többi catalyst-et is amit letöltöttem, szinte mindegyik vistához van, nem pedig win7-hez. Elvileg azt olvastam, hogy ennek is jónak kellene lennie, de ha felteszem, semmi változás, meg szinte nem tesz fel semmit. Ha meg rákeresek kimondottan a "display" driver telepítésére (az intézőben), akkor meg azt írja ki, hogy nem megfelelő a windows hozzá.

mr_ricsi --> de rákerestem, és semmi...de ezt írtam is az előző hozzászólásomban :"ha csak simán frissítem a vezérlőpultban az illesztőprogramot, akkor is csak a vga-t ismeri fel..."
    éppen emiatt kérnék segítséget, mert nemértem miért nem megy... eddig jó volt, most meg nem :/
    Tessék:

így gondoltad a frissítést? mert akkor ezt írja ki... :S

• cs_ak

csendes tag

Helo!

Egy Toshiba Satellite L30-10X típusú laptopom van, amiben egy Ati Radeon Xpress 200m -es videókártya van. Eddig is win7 volt a gépen, akkor semmi gond nem volt, de most újratettem a windowst (szervizpakkal) és azóta nem akarja felismerni a videókáryát. Vagyis felismeri, de sima VGA-ként használja, és csak 1024x768-as felbontáson megy csak. Már leszedtem több fajta Ati Catalyst Install Manager-t is, de semmi... ha csak simán frissítem a vezérlőpultban az illesztőprogramot, akkor is csak a vga-t ismeri fel...

nem tudjátok, hogy mit csináltam rosszul? vagy hogy hogyan tudnám feltenni a videókártya driverét? és honnan tudom esetleg letölteni?
    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák