- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs_ak
csendes tag
Helo!
Köszi, de win7-hez ott sem találtam, csak a vistához...a többi catalyst-et is amit letöltöttem, szinte mindegyik vistához van, nem pedig win7-hez. Elvileg azt olvastam, hogy ennek is jónak kellene lennie, de ha felteszem, semmi változás, meg szinte nem tesz fel semmit. Ha meg rákeresek kimondottan a "display" driver telepítésére (az intézőben), akkor meg azt írja ki, hogy nem megfelelő a windows hozzá.mr_ricsi --> de rákerestem, és semmi...de ezt írtam is az előző hozzászólásomban :"ha csak simán frissítem a vezérlőpultban az illesztőprogramot, akkor is csak a vga-t ismeri fel..."
éppen emiatt kérnék segítséget, mert nemértem miért nem megy... eddig jó volt, most meg nem :/
Tessék:így gondoltad a frissítést? mert akkor ezt írja ki... :S
-
cs_ak
csendes tag
Helo!
Egy Toshiba Satellite L30-10X típusú laptopom van, amiben egy Ati Radeon Xpress 200m -es videókártya van. Eddig is win7 volt a gépen, akkor semmi gond nem volt, de most újratettem a windowst (szervizpakkal) és azóta nem akarja felismerni a videókáryát. Vagyis felismeri, de sima VGA-ként használja, és csak 1024x768-as felbontáson megy csak. Már leszedtem több fajta Ati Catalyst Install Manager-t is, de semmi... ha csak simán frissítem a vezérlőpultban az illesztőprogramot, akkor is csak a vga-t ismeri fel...
nem tudjátok, hogy mit csináltam rosszul? vagy hogy hogyan tudnám feltenni a videókártya driverét? és honnan tudom esetleg letölteni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest