- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
Meglepő, de a Vista sokkal gyorsabbnak tűnik a legtöbb téren és szerintem nem csak annak tűnik, hanem az is az XP-hez képest.
Egyedül a mérete nagyocska (~7 gb körül).
Satellite kolléga nem tud valamit mondani erre a Vista alatti Bluetooth problémára?
Írjak a fejlesztőknek, hogy mikor várható driver? -
Satellite
tag
Az L30-ast vásárolni szándékozóknak azt tanácsolnám, hogy várjanak még egy kicsit,
- és tanulmányozzák szorgalmasan az óriás-plakátokat, reklámújságokat, világhálós banner-eket, mert napokon belül még a vízcsapból is az ''új'' akciós TOSHIBÁ-k fognak folyni...
Az akku, - azon kívül, hogy valóban csak 2,000 mAh-ás, vagyis kb. fele-kapacitású a legtöbb ''átlag-akkunál'', - nincs semmi gond: ugyanolyan megbízható TOSHIBA-termék, (nem ALBACOMP) és természetesen az 1 év garancia erre is vonatkozik.
(Ha ezt az alapgaranciát kiterjeszted 2 vagy 3 évre, az az akkura nem vonatkozik, ott továbbra is csak 1 év jótállás van.) -
ABE
őstag
Szia!
Én jelenleg itt találtam a legolcsóbban (136.000 Ft): http://www.pcland.hu/aa150127.htm
Itt lehet hitelre is venni, igaz, nem kamatmentesre. Legutóbb a Saturn-ban volt 150.000-ért kamatmentesen L30-134, most a Corában van tudtommal 170.000-ért. Na most: ha az általam linkelt oldalra felmész, és ott a hitelkalkulátorral kiszámítod, hogy milyen konstrukciót akarsz, akkor talán még jobban is kijössz, mintha egy hipermarketben vennél kamatmentesen. Egy próbát megér. Esetleg várj egy-két napot, mert most lesz az áruházláncoknál akcióváltás. Ha ezeket figyelemmel akarod kísérni, akkor a www.globalplaza.hu oldalt ajánlom.
Az akksiról annyit, hogy a legrégebbi L30-as gépek is csak kb. fél évesek, ha jól tudom, de ezalatt nem hallottam arról, hogy elhalnának az akksik. Enyém december végi, és 3 hónapig használtam kb. a gyári akksit, ezalatt nem éreztem, hogy gyengült volna.
A hűtés hangjára pedig itt a topicban le lett írva a megoldás, igaz, nem túl elegáns, de működik.
A problémám csak annyi volt a géppel, hogy a gyári akksi kis kapacitású volt, ezért én lecseréltem. Igazából különösebb hibája szerintem nincs a gépnek, legalábbis ha tudomásul veszed, hogy ennyi pénzért nem szabad csodát várni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest