Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
mr_ricsi
üzenetére
szia ismét

"A jelenlegi ismereteim szerint az AV-ket próbálják az átlagos felhasználói szokásokhoz hangolni.....A víruskeresőkben néhány dolgot átállítok, van a mit szigorúbbra, de olyan is akad, amin lazítok.."
de én nem vagyok átlagos
és te sem, mivel pár dolgot te is átállítasz, igény szerint. van amit erősebbre és van amit kikapcs. azaz ez a téma meg is van beszélve 
a Drive by...azaz háttérben kérdés nélkül gépre települő kártevők böngészőktől függetlenek. én sem használok IE-t. írási jogokat én a Sandboxieban adom meg. nekem így a kényelmes. tudom h egy külön fiók még biztonságosabb lenne, de egyedüli felhasználó vagyok és kényelmi szempontból nem hozok létre. nekem már az lenne paranoid
"Nem éppen. A cache-t éppen a lassú modemes letöltés gyorsítása okán találták ki.
Ha használnád, a PH! háttere, fejléce, formátuma csak egyszer jönne le a gépedre, míg így minden nap újratölti, és közben fogyasztja az áramot a wlan."
ez engem nem érint. gyors a netem és nem érdekel az pár ms...wifi-t is használok, had fogyasszon ,azért van
amikor megvettem a gépet ugyanilyen beállításokkal ment 7órát a gép akksiról, 5 hónap után meg alig 5-öt.ajánlom a Melyik a legjobb vírusirtó progi ? fórumot. egyáltalán nem a feltört és nem törődöm userekre gondoltam Eset és Avast esetén...
a lényeg, h egy AV hatással lehet a rendszer gyorsaságára stb, de egy szar aksinál, aminek az állapota gyorsan romlik, ha nem használom akkor is, az mástól van, amit már a Toshiba szerviz is megerősített és várom h jöjjenek érte és elvigyék cserére.
További kellemes napot !
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Parfüm topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Janou