Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
battisti
tag
Ezt nagyon jó tudni! annyira sosem érdekelt az ilyesmi, hogy csak a kísérlet kedvéért szétbarmoljak egy működő rendszert, de látom, van, akit ez nem tart vissza

Viszont beletettem a másik 512 mega ramot (tök egyszerű, de jól meg kell nyomni), és a következőkre lettem figyelmes:
- A venti még telepkímélő üzemmódban is folyton megy, de a cpu/hdd nem melegebb az eddiginél. A két lapka igencsak kis helyre van bezsúfolva.
- A videomemóriát ha akarnám, se tudnám 128-nál lejjebb tenni! Eltűnt a 32 és 64 mb választható opció, van 128 és 256. Az összmemo kihasználtság meg százalékos értékben (!) változatlan maradt.
- a netes alkalmazások és a Heroes chronicles érezhetően felgyorsult, a bootidő nem változott. Mást még nem nagyon próbáltam.
Kérdés:
memória időzítés, eredeti lapka:
5-4-4-12
4-4-4-12
3-3-9
új:
5-4-4-11
4-4-4-11
3-3-8
Ennek van vmi hátránya? Az összes többi tulajdonságuk megegyezik, kiv. az újnál van egy self-refresh megjegyzés a frissítési gyakoriságnál. Egyébként most tűnt fel, hogy támogatná a 667 MHz-es ramot is.
Ja, a kézikönyv szt tudna ez olyat is a telepkímélő meg a max. teljesítményű hűtés között, hogy optimális, de nálam olyan nincs. Ez a gép még szolgál újdonságokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DJI Osmo Pocket 3
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou