Hirdetés
- Magisk
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
super65
üzenetére
Szia!
Ha megy a géped rendesen, akkor gondolom nincs driver gondod. Régebben tényleg voltak gondok a Vistával, mint ahogy anno XP-vel is, de mostanában az új notiknál inkább az jellemző, hogy előbb kapja meg a Vistás támogatást, mint XP-hez a drivereket. Ráadásul XP alatt nem egyszer gondot okoz a SATA driverek hiánya, így a felrakása csak kis trükközéssel lehetséges. Tapasztalatom szerint egy jól beállított Vista 2 Gb memóriával nem lassabb érezhetően, mint az XP. Lehet, hogy tesztprogramok kimutatják a különbséget, én nem érzékeltem lassulást. Programok is gond nélkül elfutnak, jelenleg egyetlen progim van, ahol az XP kompatibilitási módot be kellett kapcsolnom, hogy rendesen fusson. A horror sztorik egy része most már szerintem megalapozatlan. Két említésre méltó hibával találkoztam:
1. Az Aero-t bekapcsolva az internetes videókat nem lehet teljes képernyőn nézni, mert egy ismert VGA driver probléma miatt hibaüzenettel leáll a lejátszás (a hamarosan érkező SP1 talán javítani fogja).
2. Az uTorrent kékhalált okozott a gépen.
Ha XP-t akarsz mégis, akkor olyan telepítő CD kell, amibe beleintegrálod a SATA drivert, vagy USB-s floppyról kell beolvasni telepítéskor a megfelelő drivert. Ennek leírását megtalálod itt a topicban is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou