Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Liverbird

csendes tag

Sziasztok!

Egy kérdésem volna, elég sürgős a dolog. Szokásos téma: benyelt vírus, na meg amúgy sem ártana újrahúzni az L505-ösömet. Megvétel után a Recovery DVD-t kiírtam (pontosabban 2 lemezt kért). Most erről telepíteném, de gondban vagyok. Régebbi gyári leírás szerint 3 lehetőséget ajánl fel a recovery segédprogram: 1. Gyári állapot (mindkét partíció repül) vagy haladóknak 2. csak a C kerül formázásra, D-t hagyja ahogy volt, illetve 3. úgy alakítom át a két partíciót ahogy nekem tetszik, ez esetben természetesen minden repül.

Nos a problémám az, hogy miután indítom a DVD-ről a gépet, a progi nem ajánl fel lehetőségeket. Nekem a 2-es kellene, mert jelenleg nem tudom hova átpakolni a dolgaimat, és elég érzékenyen érintene, ha elveszíteném őket. Szóval. A nyelv kiválasztása még ok, utána kidobja, hogy win7 magyar verzió. És valami visszaállítási méretet ír, 153Gb, ami zavar, ugyanis a c partícióm mérete 148 vagy 9 volt eddig (a vinyó 320-as). Van egy beállítás gomb, ami viszont szürke. Maradnak a vissza, a tovább és a megszakítás gombok. Továbbra kattintva felugró üzenet, hogy minden adat törlődni fog a merevlemezről, biztosan folytatja? Na idáig jutottam.

Kérdéseim tehát:

a: Hogyan tovább? Gyári állapotot kapnék ha továbbra kattintanék?
    b: Érdemes egyáltalán szórakozni a Recovery-vel és kockáztatni az adataimat, vagy inkább tegyem fel a torrentről éppen leszaladó teljesen szűz, nem babrált msdn-es win7-et?

Elnézést kérek, hogy hosszú lére eresztettem, de elég fontos volna, és szeretném mielőbb letudni a telepítést. Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák