Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Szia!
Az Intel oldalán a chipseteknél rákattintottam a 945GM-re, és ott megjelenít egy ilyet: "Related products”. Itt nem szól a Core 2 Duo-ról, és máshol sem találtam pont ilyen chipsettel szerelt gépet, amiben Core 2 Duo lenne. Ennek ellenére lehet valaki tudja a frankót, hogy mégis megy ilyen chipsettel a Core 2 Duo.
A gépedet Toshiba olddalán úgy találtam meg, hogy beírtam Google-ba a típust. Az első találat a Toshiba oldalra mutatott, asszem egy pdf file volt. BIOS-ból nem lehet megtudni a pontos informciókat.
Amúgy nem értem, az 533-as FSB miért olyan nagy gond. Ennyi pénzért szerintem jó teljesítményt ad az a proci, de a technikai lehetőség is adott a bővítésre. Nem olcsó dolog egy mobil proci. Nézz csak utána, újonnan mennyibe kerül. Egy éve vettem az L30-at. Akkor 150-ért 512 Mb memóriát, 60 Gb-os winyót, és egy 1.46 Ghz-es Celeron M járt a géphez. Akkor szerinted az én gépemnek, vagy a tiédnek van jobb ár/érték aránya? Nem mondom, sok pénz a 180e forint. De csak abszolút értékben, notik között nem. 50 ezerrel kevesebbet érne a géped szerinted? Tehát szerinted ér 130 ezret? Hát, nem tudom, de akkor nézd meg, mit kapsz annyi pénzért. Drága dolog a notebook, ezt tudomásul kell venni. A Toshibánál is, és a többi gyártónál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elden Ring
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Janou