Új hozzászólás Aktív témák

• Ra3

őstag

Én is engi-vel nyomulok, asszem most lvl56 vagyok, inkább egy kétkezessel, de van két jó egykezes mace-m is.
    Alapból én a legtöbb pontot a strength-dexterityre pakoltam (~200/~150), vitality is 100 fölött van, focus minimális, 30 környéke (ezeket, főleg az első kettőt persze a megfelelő equipment használatával toltam ilyen magasra).
    Amit az elejétől fogva használok és pakolok az a healing bot, spider mines (ez nem kimondott közelharc, de jól gyengíti előre az ellent mire odaérsz), flame hammer, seismic slam (ezt mostnában már nem nagyon használom), heavy lifting.
    Ezek után még maradt egy csomó pontom, azokat lvl30 körül pakoltam el ember hammer-re, ez leszedi a pajzsot, az emberquake is nagyon jó, olyan mint flame hammer csak több ágon fut szét, és nagyobbat szól, stormburst-re is pakoltam, az jó gázos helyzetekből kiszabadulásra is, meg tömegbe befutásra is, ráadásul szétszórja a népet meg stunnol is. Az utóbbi időben a forcefieldet is használom, szintén jó mindenféle gázos helyzetben, főleg ha van charge-od, akkor többezer damage-t felfog.

ez persze csak egy ötlet, biztos mások is tudnak jó ötletekkel szolgálni, sokat agyaltam én is mire kialakítottam az én játékstílusomnak megfelelő buildet, meg volt pár olyan skill is amit visszavontam (gun bot pl., meg dynamo field).

Új hozzászólás Aktív témák