- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Én is engi-vel nyomulok, asszem most lvl56 vagyok, inkább egy kétkezessel, de van két jó egykezes mace-m is.
Alapból én a legtöbb pontot a strength-dexterityre pakoltam (~200/~150), vitality is 100 fölött van, focus minimális, 30 környéke (ezeket, főleg az első kettőt persze a megfelelő equipment használatával toltam ilyen magasra).
Amit az elejétől fogva használok és pakolok az a healing bot, spider mines (ez nem kimondott közelharc, de jól gyengíti előre az ellent mire odaérsz), flame hammer, seismic slam (ezt mostnában már nem nagyon használom), heavy lifting.
Ezek után még maradt egy csomó pontom, azokat lvl30 körül pakoltam el ember hammer-re, ez leszedi a pajzsot, az emberquake is nagyon jó, olyan mint flame hammer csak több ágon fut szét, és nagyobbat szól, stormburst-re is pakoltam, az jó gázos helyzetekből kiszabadulásra is, meg tömegbe befutásra is, ráadásul szétszórja a népet meg stunnol is. Az utóbbi időben a forcefieldet is használom, szintén jó mindenféle gázos helyzetben, főleg ha van charge-od, akkor többezer damage-t felfog.ez persze csak egy ötlet, biztos mások is tudnak jó ötletekkel szolgálni, sokat agyaltam én is mire kialakítottam az én játékstílusomnak megfelelő buildet, meg volt pár olyan skill is amit visszavontam (gun bot pl., meg dynamo field).
Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi