- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stockbauer79
tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Legalacsonyabb szintű legendary lvl54-es. Egyébként nincs szintkövetelmény legendary találásához,bár biztos ritkán esik

Remélem segítettem! -
HZoli87
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Igen, megy.
-
HZoli87
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Zárójelek nélkül már elfogadta a konzol.
SETDIFFICULTY 0 - CASUAL
SETDIFFICULTY 1 - NORMAL
SETDIFFICULTY 2 - VETERAN
SETDIFFICULTY 3 - ELITE -
válasz
GrooveHero
üzenetére
Így is semmi!
-
persil
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
"Hiába nagyobb a számérték. Sztem nem csak az számít."
Egyértelmű, legalábbis a karakterlapon kiírt sebzés nem teljesen mérvadó. Illetve csalóka az egész, mert fegyverre dps van kiírva(ez a fontosabbik) a karakterlapra pedig a tényleges sebzés. Ami lehet, hogy sokkal több, de dps-ben gyengébb is lehet akár.
-
Wolverine
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hiába. Ha két ütéssel sebzel 1000-et, az jó lehet; de ha egy gyorsabb fegyverrel eközben 3 ütéssel kiosztasz 1200 sebzést, akkor jobban járnál vele, hiába csökken egy ütésed értéke 500-ról 400-ra

-
Wolverine
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem veszel figyelembe valamit: hiába üt nagyot a kardod, mivel lassú, ezért kevesebbet ütsz vele. Egy gyorsabb fegyver, ami kicsit kisebbet üt, átlagosan időegység alatt nagyobb sebzésre lehet képes - pont ezt jelenti a dmagae per second, azaz a dps. Egy 200 dps-sel jobb fegyver biztosan jobb lesz annál, amit most használsz.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
GrooveHero, megválnál attól a Blackfang Bludgeontól?

-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Az nagyon jó kis ököl.

-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Most 63-as vagyok, általában veteránon tolom, mert elitén nem tudok megölni elite mobot. Sőt, van hogy egy sima fehér mob 1 ütésre megfektet.
Szerintem nekem eléggé táp a karakterem, csak kevés a hp-m. Amúgy előbb esett egy jobb 2h mace mint a tied.
~1233-as dmg-je volt. -
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Miért normálon? Abba nincs kihívás... Amúgy ha feljebb olvasol ott vannak a console parancsok.
-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hát szerintem ne várj legendary esőt. Mióta én is game+t csinálom sokkal kevesebb unique esik. Pedig ha tehetem akkor átállítom elite-re.

-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Biztos lvl70-es vagy? Szerintem már észre kellett volna venned, hogy a lila itemek a quest itemek. Meg írja is a töltő képernyő úgy 100x.

-
persil
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Városban csak 2x lehet enchantolni, de ha térképen találsz valami magányos enchantert ők tudnak 3. vagy néha 4. alkalommal is.
-
persil
nagyúr
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hátőőizé, nekem csak 40es a karakterem, de a fegyverem 400-at sebez, ráadásul 1.08-as atk speed-del.
Biztos, hogy nem találsz jobbat a mostaninál?Szrk.: engineer-ről beszélek természetesen és kétkezes baltája van.(tetszik, hogy állandó a sebzése, lehet vele "számolni")
-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
-
BoneDragon
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Elvileg legendary itemek 65+on eshetnek, de csak picivel jobbak mint az unique szóval nem kell majd csodát várni tőlük

De az sem biztos, hogy vannak legendary itemek....
Új hozzászólás Aktív témák

- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi