- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
Topikgazda
"A Basic/Network/Lan alatt a Default Gateway és Statik DNS-hez a bridge módban lévő UPC router IP címe kell, hogy legyen, vagy az utána következő ASUS router IP címe, amitől a linksys kapja a jelet."
Az a legjobb, ha az Asus-ra mutat minden.
"Az ugyan itt lévő WINS (for DHCP)-hez be kell írni valamit?"
Nem fontos, de jobb, ha ez is az Asus-ra mutat.
"Az mitől lehet, hogy a torrent letöltés egyik percben 2MB/s-al megy, másik percben csak pár kilobyte-al."
Folyamatosan ingadozik?
"A QoS szabályokat a wireless bridge-ként működő linksysen vagy a routerként működő ASUS-on célszerűbb beállítani?"
Asus.
-
Birki
tag
No végül felraktam azt a verziót, amit tjsz is.
Beállítottam, hogy a UPC router WIFI-jét továbbítsa kábelen a notebooknak. Van is internet rajta, de nem tudok belépni a linksys admin felületére.
Az a gond, hogy a linksys-en kikapcsoltam a DHCP-t és mást osztott ki neki a UPC router mint a default volt?
Hogy találom most meg?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged