-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
van valami esélye annak, hogy egy bizonos gear darab craftolásakor nem a teljes listából dobja ki a talentet, hanem egy szűkített listából? kneepadre már sokadszorra kapom ugyanazokat.
-
válasz
Anonymus23 #9086 üzenetére
bizonyos korlátok között tudsz változtatni. ez azt jelenti, hogy statot (pl. firearms) statra tudsz cserélni, de statot mondjuk %health on killre már nem. a kis köcsög viszont nem mindig adja ki a teljes listát. ma scavagening%ot akartam az egyik cuccra, és csak harmadszorra adta meg.
ha kijelölöd, melyik bónuszt akarod megváltoztatni, a jobb oldalon megjeleníti, hogy mikre tudod azt lecserélni. ha viszont már változtattál, akkor a továbbiakban csak azt az egyetlen egy bónuszt tudod majd változtatni azon a tárgyon.
-
division.art
-
a ruszki konzulátus végén hornet csak dailyként csinálva dobhat hardon highendet, vagy egyébként is?
-
válasz
spooner81 #8893 üzenetére
esetleg megpróbálkozhatsz még azzal is, hogy a pisztolyodat lecseréled ilyen lefűrészelt csövű sörétesre. az tényleg csak kettőt lő, és utána tölteni kell, de ezeket a baseball/golfütős ürgéket fedezék mögül kihajolva, közelről leszedni nekem nagyon bevált.
nem látszik a felszereléseden, hogy milyen szintű. ez egy loot-orientált játék, 3-4 szint nagyon képes erodálni a cuccokat. -
úgy néz ki, hogy a crit chance capel 60%nál, az armor pedig 65nél.
-
válasz
Sebestyen01 #8800 üzenetére
elég nevetséges ezzel érvelni annak tükrében, hogy a hitman egyáltalán bármilyen értékelést kapott.
-
válasz
hitvanyalak #8741 üzenetére
igen.
-
válasz
Anonymus23 #8729 üzenetére
a security wingben van egy canine unit (kutyás egység) nevű fejlesztés. ez ad egy perket, ami azt csinálja, hogy ha megcsinálod egy körzet összes mellékküldetését, akkor megjeleníti a térképen ezeket az inteles dolgokat.
-
válasz
hitvanyalak #8727 üzenetére
a fő/story küldiket a játék storylineja triggereli. lineáris vezetésű a történet, néha van benne elágazás, pl. hogy a szárnyakat milyen sorrendben unlockolod, az mindegy.
vannak a szárnyakhoz kapcsolódó fő küldetések, ezeket a szárnyak unlockolják.
vannak a sidequestek, ezeket a menedékházakban lévő jtf officer unlockolja, ha vele beszélsz, megjelennek a körzetben a térképen.
és vannak a szárnyakhoz kapcsolódó encounterek, mellékküldik. szabadíts ki rabokat, támadj be egy banda búvóhelyet, stb. ezeket bármikor megcsinálhatod, hozzájuk közel érve megjelenik a gui-n, hogy egy ilyenbe botlottál, át akarod-e rá váltani az aktív questet. a menedékházakban van térkép, amit megvizsgálva megjelennek a térképeden is, de ahogy írtam, nélkülük is megkapod őket, ha megtalálod. -
az srs és az m1a elég közel vannak egymáshoz, de az srs tára is moddolható. viszont a tolózáras szerkezet miatt nagyságrenddel lassabb a rof-a, amit nem kompenzál a nagyobb sebzése. az m44 sebzése viszont jóval nagyobb, és ha sikerül olyan variánst kifogni, aminek moddolható a tára, akkor van öröm+bódottá.
-
smgnél én a kritikus esélyt és a kritikus sebzés nagyságát tápoltam elsősorban, a tár és a kesztyű kivételével. tárnál elsősorban a tár mérete a legjobb, és a reload%, esetleg a rate of fire. tárméretet és reloadot azt hiszem, nem ad be együtt. a kesztyűn gyakran szokott lenni +sebzés bónusz bizonyos fegyvercsoportra. ez elég nagy +dmg%, mivel smg-nel relative kicsi a golyónkénti sebzése.
szkópnál elsősorban azt tarts szem előtt, hogy az ilyen fegyver eléggé rángat, és kicsi a falloffja, ami miatt a távolsággal arányosan csökken a sebzés. emiatt nem érdemes rá nagy nagyítású szkópot rakni, sem headshotra bónuszt adót, nem nagyon leszel képes fejre célozni. én itt is a criteket favorizáltam.a véleményemet kezeld fenntartásokkal, majd a profik megköpködik, meg megmondjáka frankót.
-
válasz
zuzu000 #8128 üzenetére
ugyanúgy, ahogy pve zónákban. ha lelőnek, incap leszel, ilyenkor egy ideig még csapattárs, vagy akár kívülálló is fel tud szedni. ha lejár a timer, vagy lelövik rólad, akkor meg éledni lehet. addig tart a mulatság, amíg ki nem jössz a saját lábadon, vagy emoragequitelsz.
mindent lehet csinálni, legfeljebb nem effektív.
@duvi: 24fős shardok vannak. a dz is több részből áll, ezek szerintem szintén shardoltak.
-
válasz
zuzu000 #8125 üzenetére
mmohoz képest kb. semennyire. háromféle zónatípus létezik. zöld, ilyen a boo, a safe houseok, itt látsz más játékosokat, és tilos a fegyverhasználat. pve zónák teszik ki a játék nagy részét, itt csak azt látod, akivel egy csapatban vagy. a maradék pvpve domain, ezek a dark zoneok, ide max 24 játékos fér. aréna nincs.
-
én eladom mind. 5 zöldből lehet 1 kéket csinálni, 5 kékből pedig 1 sárgát. lvl30on pedig jön majd a sok hard/challange mód instázás, meg dz roaming, amiből majd úgyis dőlnek a cuccok.
addig viszont jól jön a pénz, rekalibráció is pénzbe kerül.
szintezésnél pedig 4-5 szint alatt jó cserélni a felszerelés kétharmadát, különben kínlódós lesz 1-1 húzósabb szitu. béta alatt csak törtem a cuccokat, és alig bírtam venni valamit a vendortól. -
challenge módot próbáltátok?
-
[Changelog] March 10, 2016
Fixed the Brooklyn safe house activation issue: Players no longer need to interact with the laptop to complete their activation
Fixed missing roaming groups of NPCs in the Dark Zone
Various server stability improvements -
valamilyen m44 szinte mindig van a vendoroknál.
a golyónkénti sebzés és a "tár" méretének hányadosa sajnos fontos része a balancenak. kicsi sebzés,+félautomata=nagy tár, nagy sebzés+félautomata=kis tár, még nagyobb sebzés+tolózáras=még kisebb ""tár", böszme nagy sebzés+tolózáras=nagyon kicsi "tár". az m44be konkrétan 5 lövedék fér, tölteni is egyenként pattintgatod be őket.
plusz bünti, hogy tolózárasnál még tár slotba sem tudsz modot tenni, mivel nekik nincs táruk. van viszont egy 15xes szkóp, ami headshot bónuszt ad. -
changelog alapján nem tartalmaz javítást a játékhoz. arra figyeljetek, hogy a raptr klienstől elvált a pays.tv kliens, expressnél mindkettő települ. plays.tv viszont automatice felvesz egy sessiont, ami levesz a teljesítményből. gyengébb cpus konfigokat nagyon megvámolhatja.
@prokxy: tolózárast nem próbáltál, csak félautomatát?
-
easter egg spoiler
http://imgur.com/a/cAPHB -
válasz
szallasi007 #7318 üzenetére
köszi, hogy szóltál.
-
hirtelen 30
-
elég kemények hardon a küldik. nézek egy streamet, van fetrengés rendesen, pedig ezek nem olyan bénák. túl sok taktika, összedolgozás persze nincs, csak darálnak. az előbb benéztek valami magasabb szintű dz-be, megértek élve kijönni. az ottani a mobok 1shot1killben nyomatták.
-
mivel minden játéknál megkérdezik, ezért nem szokták engedélyezni egy mmoban a player collisiont:
valaki beállt az ajtóba egy zöld zónás helyen, és csak azt engedte át, aki tudta a jelszót. -
meh, csórikám most talált egy kék mosint, lvl12 3,5k sebzés/golyó.
-
a cf profil egyelőre felejtős. ezen kívül viszont az amd tisztességesen megcsinálta a házi feladatát.
-
ha valaki tud megoldást flickeringre (borderless window mód kivételével) az ne tartsa vissza.
-
úgy néz ki, az nvidia kissé elkefélte a legújabb drivert. multimonitornál lehetnek problémák. szándékos a feltételes mód.
-
hirdetik a season passokat. 31-32€s áron lesznek majd kaphatóak.
-
gőzöm sincs, hogy ezek bele fognak-e tartozni a season pass tartalomba, vagy nem. ami engem illet, most először láttam ezeket a skineket.
@RECSKA: igen, ígérték, hogy lesz majd ilyen, és most végre megjöttek a részletek is.
elég erős megkötések vonatkoznak rá (csak az csapattag veheti fel az átadott tárgyat, aki a loot felvételének idején is csapattag volt), de legalább ha együtt játszatok, átadható a loot. -
Gear Sets
Gear set equipment can be found by completing the most challenging activities in Manhattan.
Collecting and wearing gear sets grant powerful stat bonuses and talents.
Gear sets of varying gear scores can be found for many playstyles. Find the set that best suits yours.
“Tactician's Authority” – enhances electronics and support capabilities
“Striker's Battlegear” – provide bonuses for assault capabilities
“Sentry's Call” – enhances marksman capabilities
“Path of the Nomad” – provides bonuses for lone wanderersItem trading
Items dropped by enemies can be shared with other players.
Trade items by dropping them as loot from your inventory, so players in your group can pick them up.
You can only share items for a limited amount of time after you have acquired them.
Items can only be shared with players who are currently in your group and who were also in your group when the item was originally dropped.Daily and Weekly Missions
Global and Personal Assignments are automatically obtained when you log in and can be tracked from the map via the menu called “Mission Overview”.
Assignments are available for a limited time, after which, they will be replaced by different assignments.
Assignments come in four different categories:
Combat
Dark Zone
Crafting
Main Missions
Most assignments can be completed while playing alone but some will require enlisting other agents assistance to complete.Supply Drops
Dark Zone Supply Drops are a global event where the Strategic Homeland Defense agency air drops multiple supply caches to assist Division agents.
Supply drops will occur multiple times over the course the day.
The supply drops will contain non-contaminated gear of all types that will be ready to use without the need for extraction.
These supply drops will be heavily sought after by other agents and enemy factions that roam the Dark Zone, so be ready for resistance.Gear Score
Compare the Gear Score of the most powerful items in the game to know which one is the best. Increase your average Gear Score to gauge your chances against high end content and display your prowess in the Dark Zone.
Every non-vanity gear piece that can be found when your agent is level 30 has a Gear Score value. The higher an item’s Gear Score, the stronger the item.
The overall Gear Score of your agent can be seen in your main menu next to your player level. Gear Score indicates the advancement of an agent.
Other agents’ Gear Scores are displayed next to their health bars.
Improving your gear and increasing your overall Gear Score will grant your agent access to the most dangerous high end challenges. Your Average Gear Score can be found in the main menu and is visible to other players. It is the average value of all equipped gear pieces.Challenge Mode
Play main missions in Challenge Mode with new encounter compositions and stronger enemies to receive high end rewards.
The challenge mode is now available in Lincoln Tunnel Checkpoint, Lexington Event Center, WarrenGate Power Plant and Russian Consulate.
You must have completed the mission once and have a Level 30 character before you can play challenge mode.
The encounter compositions are reshuffled to offer a new challenge and the amount of enemies is balanced for 4 players.
All enemies are now level 32 elites. -
4 tengerészgyalogos és 4 katonai skin. megerősítetlen, valószínűleg dlc tartalom lesz majd a jövőben.
lektorált (!) dps kalkulátor.
-
elfekvő sapkát befogadok.
-
I would doubt that you'll be able to buy High End weapons at all. My guess is that they'll only be found as drops from top-tier enemies
[link]malmö
-
válasz
szallasi007 #6303 üzenetére
gamesplanetnél még kapható, olyan 52,5 fontért. elvileg ma este hat után küldik majd ki a kulcsokat.
-
XBO
Preload: Now [if preloaded before Ubi's blogpost you are still good-to-go]
Play: The game will be available March 8 at 12:01AM local time in each country timezone (12:01AM EST for the USA and Canada). Means 12:01AM CET for central Europe, 12:01AM EST for NA etc.
PS4
Preload: March 6th at 12:01AM local time
Play: The game will be available March 8 at 12:01AM local time in each country timezone (12:01AM EST for the USA and Canada) - except Japan where it will be available on March 10 at 12:01AM. Means 12:01AM CET for central Europe, 12:01AM EST for NA etc.
PC
Preload: March 3rd at 6PM CET / 9AM PT, Steam & uPlay
Play: The game will be available from March 8 at 06:01AM CET (12:01AM EST) for both Steam, Uplay. Means PC release is tied to 12:01AM EST and you can't play before that no matter where you live. This makes it 6AM CET for Europe -
hype vagy sem, inkább ez, mint a jó kis kigyulladó/füstölő kék szovjet szarjaink.
taxi
-
német nyelvű trailerek (inkább rövid dokumentumfilmek a cselekmény megvalíthatóságát elemezve) angol felirattal:
Tom Clancy’s The Division - Into Chaos #1 (The Collapse) | Ubisoft [DE]
Tom Clancy’s The Division - Into Chaos Ep2 : Man Vs Chaos
Tom Clancy’s The Division - Into Chaos Ep3 : Rise Of The Factions -
amióta a closed béta kijött, azóta van tele a net a "váltsuk meg a játékot" típusú "a dz szar, de én (értsd: csak én) tudom a megoldást" postokkal.
-
válasz
vegitossj7 #5942 üzenetére
meghalt mátyás, oda az igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest