- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snip3r_HUN #23989 üzenetére
Nekem igy néz ki :
- Pusztán Farmolás és még régen Cyberékkel PVP a PVE karikon : lvl99, lvl 75
- Másik 2 kari lvl67 és lvl55, ezek csak puszán PVP-ből jöttek össze, mobokat csak akkor ölt, ha drop volt... -
-
válasz
Awakening #23820 üzenetére
Es a meglevo jatekos? O nem fontos? Aki tenyleg belealdozott mindent, megvette az sp-t, heteket ult ott, hogy kifarmoljon valamit, ami jo, az nem szamit?
Jo lesz ez a patch, varom en is. Nem erdekel mennyire nerfelnek. Csak legyen balance. Mert most az nincs. Vagy mindenkit lelovunk, vagy szetalaznak bennunket.
Jo harc legyen. En nem szeretnek mast. Ha odaulok, es bemegyunk Dzbe, akkor legyen harc. De harc, ne kivegzes... Hidd el, nem elvezem, mikor valaki a support karimtol pusztan a fegyvert hasznalva osszeesik. Azt komolyan meg sajnalom is, hogy velunk akadt ossze. De en ugy erzem, egyre jobban, normalis harc ebben sosem lesz...
-
Nekem 800 feletti ora. Es sokan vannak akik 1000 felett jarnak. Ennyi ido alatt mindenkinek kiesik.
Nekem az a bajom, ha ugy lenne, ahogy Te mondod, akkor lennenek nagy harcok.
Nagyon ritkan akadok ossze olyan emberrel, akivel nem tudjuk egymast leloni. Tobb percig lojjuk egymast, es nem sikerul.
Amugy ezen a szinten azon mulik, ki lo elsonek. Mi nem kerdezunk. Olunk. A gond akkor van, amikor pusztan 1 sec alatt kivegeznek minket. Ugy, hogy mi kezdunk. Mikor G belenyom valakibe egy tarral, es az meg visszalo, vagy Tommy shotija csattan, es vigan rohangal tovabb, vagy a stickym pusztan meg sem karcolja, majd 600 szivossagot 1 sec alatt lelo, ez a gond... Aki bejon dzbe, elfogadja, hogy barmikor kivegezhetik. Mi is. Mi foleg tudjuk ezt, leven meg a bekesen farmolgato 10 evesek is bekapcsoljak a god modot a rugo lattara.
Azert olunk jatekost, mert a falcon 3541. Nekifutasra mar nem igazan izgalmas. Es ugban is 4 karival osszesen 100 feletti szintet elerve sok ujdonsaggal nem talalkozunk...
Egyszeruen tuljatszottuk.
Es megegyszer leirom, nem az a gond, hogy a fasznak rossz vegen vagyunk. Azt mar megszoktam
-
Ami biztos az 1.4-el :
- striker, sentry, tactic szettem kuka...
- az osszes deadeye es vadaszhite eladva nalam
- reclaimert remelem nem toljak el nagyon, mert akkor a tokeletes stickys karim is kuka.
- marad az alpha szett sarga melleny ( boost overheal miatt ) es savage kesztyu mellett.Raktam el fegyvereket :
- brutal, halal, gonosz mp5 ( van brutal,halal,fogekony is )
- rpk es l86 is hegyekben all. L86 egesz jo lesz.
- van m4 es lvoac isKivancsi vagyok, remelem eltunnek a superherok. A leggusztustalan az, mikor megcsapjuk oket, majd mikor visszajonnek, az eletuk sem megy le...
-
reggel manhunt banda.
- Smart cover
- Pulse leszedő smart cover
- immun ládaÉs ott fekszik a négy noskill gyökér, és onnan lő... Szedd ki őket. Ez a DZ... XD
-
-
válasz
#35434496 #23649 üzenetére
Csak szolok, alpha is nerfelodik... XD
Jo lesz ez. Mostmar a stickys karim eleg nehez lesz leloni...
Jelenleg reclaimer + vegsobe van, de pillanatok alatt atvedlik sarga melleny + sarga sarga hatizsak + 2 vegso + 2 taktikusba ha kell.
A skill sebzes altali gyogyulas jo buli. Belovom 4es mob bandaba a stickyt, es 0-rol fullba vok
-
válasz
Snip3r_HUN #23632 üzenetére
Reclaimer 4. Bonusza egyelore kikapcsolva. Deadeye is nerfelve lesz...
-
-
válasz
Anonymus23 #23497 üzenetére
En a crew-t 5 ora alatt vegignyomtam. Elfogytak a story missionok, mostmar csak autozgatok...
-
válasz
bombibmw #23328 üzenetére
Rwclaimer miatt tud az mp7 olyan messzire loni? Mobra alig sebez olyan messzirol, 600 szivossagom karcolnia sem kellene. Erre 1sec alatt szaroszsakkent doltem el.
A tobbiek meg hangosab rohogtek... Ezek oltek meg teljesen.En niztos nem inditom el 1.4-ig..
Tegnap 3 szerveren probaltam. Fut elottem egy srac, deadeyeal ralovok. Normal jatekosba 30e-t lovok. Ebbe 5-ot se... Megfordul, lelo, rohog, megy tovabb... Tele az egesz szupermanekkel.
-
válasz
RECSKA #23320 üzenetére
ma esti dz élmény.
4-es manhunt banda, a srác 600e szívósságot 50m-ről mp7-el 10 golyóval lelőtt...
nem csalók, ők Prok! Ezt hangoztatták. Annyit láttál, hogy futnak feléjük, és az alphas srác 50-60m-ről szedegette a népet mp7-el.. oké... Parkolópályára kerül ez a hányadék...
-
válasz
Snip3r_HUN #23162 üzenetére
Faja!
-
válasz
vegitossj7 #23131 üzenetére
De nyugtass meg, hogy a pvp dlcre bekapcsolnak valami antigecit...
Orom lesz 1 hites teleportos faszokkal survivalozni
-
válasz
bombibmw #23122 üzenetére
Deadeye melle 2 blindet tegyel, vagy 2 hunters-t.
Esetleg reckless melleny es olyan maszk, ami 10%-al noveli a sebzest elfogyasztott medkit utan. Ugy 50e/player a sebzes.
Gplayers : azert ilyen az alpha, mert ezek a talentek :
Mp7 : onfentarto, gonosz, brutal
Pp19 : halal, kerlelhetetlen, fogekony
De van ilyen kombo is :
Mp7 : fogekony, gonosz, kepzett
Pp19 : halal, brutal, sietos ( 1 sec a tarazas )Mobokra az 1., playerre a 2. Kombot hasznalom.
-
válasz
SkyTrancer #23060 üzenetére
Eddig mindegyiken talaltunk...
-
válasz
Anonymus23 #23051 üzenetére
En benne vok. G megkinal mp7-el, megnezzuk overhealbol hany loves vagy. Aztan en a granat + Sticky. De 185eHP-t nem fog lesebezni...
-
válasz
#35434496 #23047 üzenetére
Ezen felizgulva "surprise motherf@cker" kialtassal kimentem, stickyt alajukvagtam, es rohogve leutottem az egyiket. Persze szenne lottek a tobbiek... De megerte.
2 vegso ellen is megvan a megoldasom. Granatot dobok az emberek ala, majd a proxi sticky, egyszerre robban, es 100e felett sebez a ketto egyutt. 100e hpja meg keves embernek van
-
válasz
bombibmw #22988 üzenetére
Mint az az isTheVAC nevu gyerek. 42 napja van a jatekban. Ez mar feljogositja, hogy csaljon...
Sentry cuccban volt, okost hasznalt. Kiprobaltam en is. 200e szivossaggal lehet tuzerteket es skillpowert is csinalni. Sticky nem fogta, tehat 4 sentry 2 vegsoben volt. Megis 2 lovesbol doltunk el. 2 loves. Tehat fejre ment mindketto. Na itt bukik. Mikor ossze-vissza ugralsz, nem lehet fejre loni. Csak aimmal...
Aztan jon azzal, hogy o pro, meghogy nezzuk meg a statjat. Ertem...
-
válasz
#35434496 #22985 üzenetére
Reggel Bömbivel bementünk DZ-be. Mindenhol szuperherok. 3 lövéssel agyonlöttek, fullos okosból... Ők nem sebződtek. 10-12k-t löttem rájuk a deadeye-al. Bömbi ment dolgozni. Én bentmaradtam, 2 cucc volt nálam, pont ennyi hiányzott egy kalibráláshoz, kiviszem. 3 srác pont hívott kimentést. Odamentem, okos le, pulse be, gyógyitás így nincs. Egyik srác elkezdett lőni, 3 lövéstől eldől. Társai odaszaladnak, és lőnek. Ülök az okosban, és röhögök. Ez mi? 6 golyó volt a másik 2 kis srác, 35-40e-t sebzett a deadeye+pulse kombó. Elvérzik mindenki. Jön 4 játékos. "WTF", hangzik az egyiktől, és 4-en elkezdtek lőni. Ulti, okos, pulse, majd a 4 játékos egy tártól ( 19 golyó ) eldőlt. Úgy, hogy nem gyógyítottam magam. Ezek után, mikor jön egy superman, és 4-önket lelő, azt mondom ok. Csakhogy ezeknek valszeg hurka volt a gearje. Mi meg fullba vagyunk.
Még mindig tartom azt, hogy akire a deadeye kombóm nem sebez 20 felett, az okosságot tol...
-
válasz
#35434496 #22916 üzenetére
Ezzel nincs is baj. Tommy is lelo 2 lovessel a shotibol. Mondjuk nem overhealbol. De a srac elotte lelotte Szatyort, aztan engem 2 lovessel, kozben Breto shotival 3m-rol feltette a sentry 3as jelolest ra, es az overhealje nem ment le a gyereknek, Bretot 1 hitelte, majd kivegzett Teged is. Ez a nem mindegy.
Ugy, hogy elotte a kotelet akarta levagni kimentesen, es lelottuk gond nelkul a 3 haverjaval egyutt... Meghalt, bekapcsolta. Tegnap mennyi ilyen volt???
-
válasz
bombibmw #22897 üzenetére
En tegnap visszamentem a kis barainkra. Rugo lett valaki, egybol ugrott oda a Tatarin_kill nevezetu srac. Max 5 sec, es a rugo fekudt. Ezutan elbujt a sarokban, fedezeobe, es vart. Ahogy rugo lett megint valaki, ugrott. Kiprobaltam, deadeye 33k/loves playerre, es 2x tudtam beleloni, 3. Mire lottem volna, lelott. 2 lovesbol...
-
válasz
Snip3r_HUN #22871 üzenetére
Akkornezt meg is beszeltuk...
-
-
válasz
Snip3r_HUN #22748 üzenetére
Grat!
DE-hez reckless melleny + taska, mely 14%-al noveli a kepzettsegerot. En igy hasznalom.
Arnikusz : ug
-
válasz
Raulblanco07 #22718 üzenetére
En is ACRt hasznalok strikerrel pve dps karin.
Tegnap este dzben probalgattam a pvp alpha szettet. At is oltoztem. Lejjebb vettem a tuzertekbol, es skillt csinaltam.
Most 245e/440e/31e a kari, 3200/3900/1200 mellett. A nagy pulse miatt meg jobb is mint magasabb firearmsal, 10-12e/golyo playerre a sebzes. Jofele ez az alpha.
-
válasz
arnikusz #22693 üzenetére
4 alpha melle reckless mellenyt hasznalok, meg savage kesztyut. Playerre pulseal 15e felett sebzek mp7-el. Jo a final pvpre, ha stickyvel jonnek. Ha nem, semmit sem er.
Nekem 320e a dps mp7el. Pvpre nagyon jo. Holnap este kiprobalom, hogy tobb skillt rakok, es kevesett tuzerteket. De a mostani is szepen hasznalhato, kb 10 golyo/player, azt meg 1200 feletti rpmnel kinyomja gyorsan.
-
válasz
Snip3r_HUN #22688 üzenetére
Mekkorat sebzel playerre?
-
válasz
Snip3r_HUN #22670 üzenetére
Deadeye csak pvpre jo. Probald ki hogy melle nem vegsot, hanem vadasz hitet vagy blindet raksz.
-
válasz
arnikusz #22594 üzenetére
Az bug
280e a dps vele, 6 talent mellett 370...
Nagyon jo az mp7, de en csak pvpre ajanlom. Pve-re sokminden jobb, oda smgt nem szabad hasznalni.
Tegnap dzben 1 srac 1 hitelt majdnem mindenkit. Kerdeztem, milyen buildben van. Alpha+savage kesztyu + reckless melleny. Pont mint en. 4000 tuzertek, 3000 eletero. A sracnal az m870 az en 380e szivossagom 1 lovessel lelotte. Kerdeztem, hogy tud ekkorat loni. Bevallotta, hogy autoaimot hasznal. No recoil ( minden soret ugyan oda megy, es automatan fejre ). Ment is a jelentes. xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Trek
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest