- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Komolyan nem értem ezt mikrotranzakciós őrülethullámot
Terjed mint a játékbeli vírus... Sehol nem írtak fegyverek vagy aktív statos felszerelések, valós pénzen történő megvásárlásának a lehetőségéről. Az uplay fiókunkon lévő pontokból sem lehet fegyvert vagy felszerelést vásárolni. Ha lesznek is kozmetikai cuccok, azok meg kit zavarnának a játékban?
-
duvi
nagyúr
A háttérben zajló háború és a szemléletváltás miatt, lehetséges, hogy hosszútávra terveznek a Division-el? Számunkra ez nagyon jó lenne
"Mindeközben (ahogy arról már szintén írtunk), Guillemot igyekszik megváltoztatni a Ubisoft játékkiadási stratégiáját: az olyan "egyszer megveszed és eldobod" single player játékok helyett, mint az Assassin's Creed, inkább olyan online anyagokkal próbálkoznak, amikhez hosszú ideig lehet tartalmat készíteni, és amikhez visszajárnak a játékosok." -
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5790 üzenetére
Mindenhol vannak vicces gyerekek
-
duvi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #5576 üzenetére
Így van
Szerintem nem lesz a gond a fegyverek, kiegészítők, játékstílusok, felszerelések ... változatosságával
-
duvi
nagyúr
Ez nem egészen így működik. A játékstílus is számít. Pl. aki szereti a közelharcot, vagy abban jó, az a shotgunt részesíti előnyben. Akinek a távolsági harc fekszik, az inkább távcsöves puskára fog gyúrni. Ezzel párhuzamosan lehet taktikázni a DPS/Healt/Skill Power pontokkal. Persze minden kategóriának meglesz az aktuális topfegyvere, de nem hiszem, hogy lesz abszolút number one fegyó.
-
duvi
nagyúr
Hát ez nagyon beteg
Az igazi Division kockák:
The Division | Melee Challenge! -
duvi
nagyúr
Online előrendelők közül találkozott már valaki az OST-vel?
The Division | Official Soundtrack Details, Pre-Order Now Available -
duvi
nagyúr
válasz
birorichard #5361 üzenetére
Úgy látom, hogy a sapka és a cigi jól ismert esete áll fenn. Rendben, akkor másképp fogalmazok
"eddig a háromból két DLC-ben nem bővítik a felszínt, a harmadikról még mindig semmit nem tudni."
Az Underground DLC egy pályabővítést fog tartalmazni, ami új föld alatti területet nyit meg.(#5362) underdark
Még nem jártam ott, de az eddigi információim alapján a New York-i metro nem Budapest léptékű -
duvi
nagyúr
válasz
birorichard #5346 üzenetére
"eddig a háromból két DLC-ben nem bővítik a felszínt, a harmadikról még mindig semmit nem tudni."
Pedig bővítik a mapot (még ha nem is a felszínt), mivel az első DLC az Underground, ami egy város alatti térkép lesz. Ezzel gyakorlatilag megduplázhatják a játékterületet. Azt pedig, hogy ezt horizontálisan vagy vertikálisan érik el, azt hiszem már részletkérdés -
duvi
nagyúr
Még mindig csak egy kis részét láttuk a teljes mapnak, de így is kalapot emelek a készítők előtt
Brutális meló lehetett mindezt elkészíteni! Főleg, hogy nem procedurálisan generálták a várost, hanem fotók alapján modellezték!
(#5332) oneal1
Én tuti nem szállok be a "melyik a jobb VGA" játékba -
duvi
nagyúr
De hosszú lesz ez a két hét ...
(#5326) RazoR8402
970 mellé kapnál egy ajándék Divisiont is. Ha goldot rendeltél elő, akkor eladhatod 9K körüli áron, amivel spórolnál a kártya árán -
duvi
nagyúr
válasz
kraven54 #5265 üzenetére
"Csak egyszer történne meg az, hogy kijön egy agyon hype-olt játék (kevés tartalommal) és senki nem venné"
- Nemrég jelent meg a Heroes VII. Pont ez történt vele. A megjelenés után egyből elkezdett zuhanni az ára és még így se nagyon tudják eladni. Itt kaptunk egy open bétát (ami manapság már nem divat), ami sokaknak segített a döntésben. Enélkül tényleg félrevezető lett volna az E3-as bemutató. Így viszont korrekt üzlet. -
duvi
nagyúr
Gyanítom, hogy ez a pár nap kevés lett volna a szükséges alapanyagok beszerzéséhez
Nem mellesleg aktiválni kellett volna a crafting rendszert, amivel túl sok időt töltöttek volna a játékosok. Erre a három napra instant élményt akartak nyújtani, amihez a DZ volt a legkézenfekvőbb megoldás. Az open béta elég rendes gesztus volt a kiadótól (nem jellemző manapság), hogy mindenki eldönthesse, tetszik vagy sem a Division. Engem megvettek, ezért én is megveszem a gold csomagot
(#5261) Kicsimix
"a craftolás általában jóval lassabb metódus jó cuccok szerzésére"
Sanszos, hogy így lesz, de cserébe a PvE kedvelők nem érzik magukat hátrányban. Gyanítom, hogy sokan csak a single/coop része miatt fogják megvenni a játékot. Ezzel a megoldással ők is teljes értékű játékot kapnak, több 10 órányi játékidővel. Jó üzletpolitika, mivel mindkét fél jól jár. Több eladott példány, több elégedett játékos. -
duvi
nagyúr
válasz
kinghaxor #5044 üzenetére
Win 7 64 és sima 7200-es HDD-n fut a játék. Szándékosan nem tettem SSD-re, hogy leteszteljem a töltési időket illetve az esetleges akadásokat. NV 361.75-ös driver. Pontos configom az adatlapomon. Mondjuk a Phantom eleve emelt órajelen fut, de ez nem indokolhat ekkora különbséget.
-
duvi
nagyúr
válasz
kinghaxor #5032 üzenetére
"... a semmi közepén lesik egy pillanatra 9-re és szépen beakad a kép aztán újra visszaáll"
Nálam minden maxon és kb. hasonló gépünk van (nálam 16GB RAM), de ilyen dropot nem tapasztaltam. DZ-ben néha lemegy 40 alá (32-35), de akkor sem 9-reMinimális akadást csak akkor tapasztalok, amikor belépek DZ-be. Belépés után vagy egy pillanatnyi akadás (szerintem még tölt a háttérben), de utána már simán fut.
(#5036) rupsz
+1. Videóval lejelentve viszonylag egyszerű lenne a bizonyítás -
duvi
nagyúr
válasz
basaharc502 #5012 üzenetére
Ha eltekintünk a DZ-től és csak a kinti fejlődési ütemet nézzük (lvl4-től lvl8-ig), akkor soloban minimum 30-40 óra játékidőt kapunk, ami már önmagában nézve se rossz. Ehhez még hozzájönnek az eddig zárolt tartalmak (craftolás, perkek, skillek, bázisépítés, raidek, survivor mod és a storyline), amik jóval több tartalmat adnak az eddigi bétáknál. Ezek mellet tényleg ott a coop mod, ami sokkal élvezetesebbé teszi még a PvE részt is, mintha egyedül tolnánk. Igyekszem objektív maradni és nem felszállni a "hype train-re", de nálam eddig nagyon jól vizsgázott a Division
Azt is korrekt húzásnak tartom, hogy megjelenés előtt megnyitották az open bétát. Ez nagyon ritka gesztus manapság a kiadóktól.
-
duvi
nagyúr
válasz
cyberkind #4973 üzenetére
DZ-ben csak korlátozott számú (jelen esetben kb. 20-24 fő lehet a limit?) játékos lehet egyszerre a mapon. Ezért amikor betelik egy instance, akkor automatikusan újat nyit a játék a következő játékosoknak. Kb. úgy képzeld el, mintha párhuzamos idősíkok futnának végtelen számban. Ha csalókba futsz/futtok, elég ha kijössz/jöttök az adott instából, mindenki elhagyja a partyt és újra összeálltok. Ezután ha visszamentek DZ-be, akkor jó eséllyel másik instába sorol a játék és máris nincsenek ott az előbbi csalók.
-
duvi
nagyúr
A solo játék kimaxolása után megvolt az első DZ partym, amit ezúton is köszönök Ditoo0225, Zolix64 és Tonhalsex kollégáknak! Teljesen más élmény, mint a PvE játék és nagyon jó móka
Annak ellenére, hogy belefutottunk egy 3 fős "halhatatlan" rogue csapatba. Pár próbálkozás után instát cseréltünk és onnantól nem volt gondunk a csalókkal.
-
duvi
nagyúr
Még egy - személyes - vélemény a closed és az open béta alapján:
- A játék hangulata és a városrészek kidolgozottsága, látványvilága, részemről csillagos ötös.
- Tegnap szándékosan csak szólóban játszottam, hogy lássam mekkora a kihívás és játékélmény egyedül. Normál fokozaton "átsétáltam" az ellenfeleken, kivéve az új metrós küldetésnél. Érezhetően nehezebb volt a kórházasnál, amiből arra következtetek, hogy előrehaladva a történetben, egyre keményebb ellenfeleket és küldetéseket kapunk.
- A lvl8-as szinthatár eléréséhez végigcsináltam az összes küldetést +1x hardon a kórházat.
- A closed bétához képet kb. 10 fps csökkenést tapasztaltam full ultra beállításnál. Cserébe mintha kicsit szebb lenne a látványvilág? Gyakorlatilag 40 - 75 között ugrált az fps, de akadást vagy belassulást nem tapasztaltam, ergo a számok nem sokat számítottak. A closed béta alapján DZ-ben ez az érték még romlani fog, de a maxos grafikából beáldozhatok pár jelentéktelen opciót, amivel ez kompenzálható lesz. Remélhetőleg ma délután ezt is kipróbálhatom, immár csapattársakkal.
- Az eddig tapasztaltak alapján nekem nagyon bejött a Division és nem bántam meg, hogy a gold csomagot rendeltem elő. Több játékstílust kevertek össze és a végeredmény valami új és egyedi lett. Szerintem megfelelő support és fejlesztés esetén hatalmas siker lehet a játékból. Ha valaki nem szeretne részt venni a DZ féle PvP-ben , annak is ajánlom, mivel a mostani bétában kb. 4óra játékidő volt lvl4-ről lvl 8-ra eljutni. Ebből következtetve sok-sok játékóra vár ránk lvl 30-ig ami már így is jóval több, mint a manapság megszokott 5-10 óra. -
duvi
nagyúr
Egy kis jó hír. Megmaradtak a grafikai beállítások
-
duvi
nagyúr
Akinek fontos a Steam használata, az mostantól innen is letöltheti az open bétát, még akkor is ha nem rendelte elő a játékot:
-
duvi
nagyúr
nuuvem.com egy (legális) Brazil webáruház. Néha lehet náluk vásárolni, de mostanában nagyon bekeményítettek. Pl. a Division normál kiadása durván 9000 Ft-ra jön ki náluk. A Gold Edition 11.000 Ft. Sajna a Divisionnál is nézik, hogy melyik régióból jössz fel, ráadásul fizetésnél is van egy második ellenőrzés, amit már nem lehet kivédeni
-
duvi
nagyúr
válasz
NomadND1 #4353 üzenetére
Nem azt mondom, hogy teljesen szét kell töredezni a sebzésmeghatározásnak, de szerintem jót tesz a játékoknak, ha nem a "faék modellt" próbálják alkalmazni. Mostanában megfigyelhető a játékmechanizmusok folyamatos egyszerűsödése
A DPS + DMG alkalmazása teljesen jól szimulálja a valóságot. Időegység alatt bevitt sebzés vs effektív sebzés. Mindig az adott szituáció/ellenfél határozza meg, hogy melyik az előnyösebb.
-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #4238 üzenetére
Ha nem is jelentős a látványbeli különbség, de határozottan látható:
The Division Beta – PC vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison
Ehhez viszont szükség van egy izmosabb Pc configra. Ha az aláírásodban levő laptoppal játszanál Pc-n, akkor szerintem inkább a PS4-et válaszd. -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Rajongói összehasonlítás: The Division Beta versus real Manhattan
-
duvi
nagyúr
A Playon-nál is fut a visszaszámláló
Mindenki be van sózva. Tisztára mint katonaságnál a centivágás (volt) -
duvi
nagyúr
válasz
D.Orion #3460 üzenetére
Hálás köszi az összefoglalóért!
A skill és perk rendszerekről mehetne még pár infó, amik eddig kiderültek. Pl. skill bemutató + egy rövid leírás
-
duvi
nagyúr
válasz
vegitossj7 #3298 üzenetére
Ha menüben letiltod, akkor nem: LINK
Szerk: Ja ez csak a szöveges chatre érvényes. -
duvi
nagyúr
Braziloknál nem egészen 12.000 Ft a Gold Edition, amiben szintén van magyar nyelvi támogatás. Persze a mi régiónkból nem lehet megvenni
-
duvi
nagyúr
válasz
kinghaxor #3243 üzenetére
Azért nem olyan rossz kártya ez a 980
Az "új Crysis" a Witcher 3. Ennek a tesztjében lényegesen jobban szerepelt, mint a 290X
-
duvi
nagyúr
válasz
velizare #3212 üzenetére
Tény és való, hogy önmagában nem adnék ki rá pénzt és a tartósságával kapcsolatban sincsenek illúzióim. Mindezek mellett, szerintem egy collectors kiadáshoz egész jó lett a játékbeli dizájnja
Ha belefért volna a költségvetésbe, akkor én is berendeltem volna egy Sleeper Editiont. Így viszont marad a gold.
-
duvi
nagyúr
Sleeper Agent Edition előrendelőknek egy kis kedvcsináló
[UNBOXING] Agent Watch Replica
Szerintem egész jól néz ki ez az óra -
duvi
nagyúr
Nem vagyok szakértője a témának, ezért inkább csak ötlet szinten kérdezem a hozzáértő kollégákat. Sok játéknál használják a PunkBuster védelmet. (pl. az Ubi Ghost Recon Future Soldier játékánál is automatikusan települt) Ez ugye nem szerves része a játékoknak, hanem "külsős" alkalmazásként fut. A mi esetünkben nem alkalmazható, mint csalás elleni megoldás? Ha igen, akkor nem hiszem, hogy túl sok idő lenne a Division implementálása (ha ugyan még nem csinálták meg, csak nem kommunikálták a fejlesztők).
-
duvi
nagyúr
válasz
szallasi007 #3080 üzenetére
Pedig egy 980-nál is beesik néha 50 alá. Ettől függetlenül elég szépen futott max graffal
Egyedül DZ-ban tapasztaltam mikrolagokat.
The Division Beta Pc Maxed Out GTX 980 TI FPS Performance Test 6700k
Persze itt a felvétel is elvesz egy kevés FPS-t... -
duvi
nagyúr
válasz
logaritmus #3033 üzenetére
Itthon az 576-ban a legolcsóbb.
-
duvi
nagyúr
Itt is egy: Tom Clancy's The Division in 1080p 120fps with sweet fx
Nagyon impresszív -
duvi
nagyúr
Mivel nem ugyan azt adják a normál és gold csomagokhoz. Ez nem derül ki a Steamen a normál kiadás adatlapján
(#2954) Bibgr0
Nem az ára miatt néztem Steamen, hanem az adatlapjára voltam kíváncsi. Csak azt akartam kideríteni, hogy a goldban is támogatják-e a magyar nyelvet? -
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #2939 üzenetére
NemáárNekem a Steam kliensben és a webes felületen sem mutat Division God verziót a Steam
Küldenél egy direkt linket hozzá? Miért vagyon büntiben a Steamnél
Szerk:
Megtaláltam. Nincs külön adatlapja, hanem a normál változat alá betették a rendelés gombot hozzáPedig itt kiderült volna a Gold magyar nyelvi támogatása.
-
duvi
nagyúr
Hálás köszönet a fordításért
Engem nagyon emlékeztet ez a crafting és upgrade rendszer a Diabloban használt mechanizmusra
Persze ettől még bőven jó lesz
(#2929) Cris99
Ez jó kérdésSteamen pl. nem árulják a Gold verziót, csak a normál kiadást, amihez - mint támogatott nyelv - oda is van írva a magyar felirat.
-
duvi
nagyúr
Az új humblebundle kínálatában Ubisoft játékcsomagok. Többek között benne van a Division előrendelés is
Ha valakinek a többi játék is kell, akkor jó vétel lehet a 75$-os csomag
-
duvi
nagyúr
válasz
D.Orion #2783 üzenetére
- Jogos
Tartalék lehetőségnek azért jó lesz.
- Ez a béta nagyon felpörgette a játékosokat. Szerintem rengeteg előrendelést adnak le az elkövetkező napokbanPersze lesz olyan is aki visszamondja vagy kivár, de az elmúlt napok kommentjei alapján (szerintem) inkább pozitív, mintsem negatív a játék megítélése.
-
duvi
nagyúr
CDgalaxisnál is újra előrendelhető a Sleeper Agent Edition 34.990 Ft-os áron:
Division Sleeper Agent Collector Edition (2. kör) -
duvi
nagyúr
Ééés ennyi volt a zárt béta. Percre pontosan lelőtték a szervereket
-
duvi
nagyúr
válasz
Kicsimix #2655 üzenetére
Én kipróbáltam. Csináltam két karaktert és tuti, hogy közös a stash tartalma
Szabadon lehet ki/be pakolni a cuccokat a két karakter között is.
(#2661) RazoR8402
Tom Clancy's The Division / Felhasználó lista (HU)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest