-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41201 üzenetére
De hát én őt jelentettem!!!!
-
RazoR
veterán
Ha már így haldoklik a játék készült egy ilyen....
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41156 üzenetére
Nincs is szebb egy jó magyar káromkodásnál!
-
RazoR
veterán
"Elfelejtkeztek arról, hogy itt egyszerűen arról van szó, hogy a Massive egy irgalmatlanul balfék fejlesztő aki olyan évtizedes alapelvről felejtkezett el a PC port fejlesztésénél mint a "sose bízz a kliensben" és ezt későbbi nyilatkozataikban is tovább erősítették"
Ez a lényeg emberek!!! A játék az alapjainál van elbaszva, mert kliens oldalon tárol olyan dolgokat amit még a legamatőrebb fejlesztő is gondolkodás nélkül a szerver oldalon tárolna! Elvileg ki sem akarták adni PC-re! Azért is ilyen egyszerű hozzá a csalást megcsinálni és ezért nem tudan érdemben anticheatet belerakni! Az alapoktól kellene újraírni a kódot ami nyilván nem éri meg! Szép lassan kifuttatják a játékot, dobnak még pár csontot és magárahagyják az egészet. Fejlesztgetik az Avatárt aztán talán egyszer majd utána esetleg lesz Div 2......reméljük anticheattel....
Mondjuk én úgy tudom, hogy a BE pont, hogy a kliens oldalt figyeli, hogy van e olyan szoftver ami belenyúl a játék fájljaiba...Vagy rosszul tudom?
-
RazoR
veterán
Ezért nincs anticheat és nem is lesz ebben a játékban....
Még elvagyok vele, 1.7-et várom, de lassan ennyi.
Ott a TF2 meg a Siege, PUBG.... -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41084 üzenetére
Ennyi erővel lelőhetnék a szervereket is, amennyire beleszarnak Ubi-nál a saját játékosközösségükbe....
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41059 üzenetére
Szép volt, grat!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41019 üzenetére
Hát részemről meg bekaphatják!
-
RazoR
veterán
blablabla....szánalmasak!
Thank you for contacting Ubisoft Customer Support. My name is Andrew and I will be handling your support ticket.
Thank you for bringing this cheat report to our attention. Using the proof you have provided, we will conduct an investigation and act accordingly. Please feel free to contact us again should you have any further information regarding this player, or any other suspected cheaters in The Division.
Please be advised, for security reasons, we are unable to communicate the outcome of any such investigations with anyone other than the account holder. I would like to once again thank you for your time.
If there is anything else I can do for you, please let me know.
-
RazoR
veterán
válasz
xyvalaki #41007 üzenetére
Van benne valami, de én azoknak nézném meg a fejét akik csalást használnak és mégis alul maradnak egy jó, tisztán játszó csapat ellen! Tegnap pár ilyenre is volt példa!
Ez ilyenkor egy kis elégtétel, mert itt jön ki, hogy csalás nélül sehol nem lennének ezek a tetvek! -
RazoR
veterán
Ment róluk a riport!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #40877 üzenetére
Én hiszek Neked, mindig Ő kezdi....
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #40871 üzenetére
Úgy-úgy, ahogy mondod! Mad_Whrite néven nyomul mostanság!
-
RazoR
veterán
Manhunt közben...
-
-
RazoR
veterán
Ha nem villantanak valami nagyot 1.7-el akkor van egy olyan érzésem, hogy drasztikusan csökkeni fog a még meglévő játékosok száma! Maradnak a csíterek meg a glitch-huszárok boldogítani egymást!
Én remélem, hogy ezzel a kliens oldali piszkálással valamit kezdenek legalább a macro és az rpm hack ellen, nem sokkal de jobb lenne a helyzet, talán.... -
RazoR
veterán
Fél órára beléptem, SHD, ESP 2 pillanat alatt fogytunk el, megkérdeztem miért csal és glitch-el? Válasz: mindenki használja a speedglitch-et, akkor ő is használja, mert így van csak esélye.... Oké főnök, ez is egy szempont...
Nehogy feltöltsem a videót a Ubi-nak... -
RazoR
veterán
Anticheat???? Azmiaz?
Ebben soha nem lesz anticheat! Terjed olyan pletyka, hogy 1.7-el megoldják, hogy ne lehessen macrozni és limitálják az rpm-et így nem fog működni az rpm hack.
Hiszem, ha látom!
UI: ezek mind olyan dolgok amiknek a megoldása másfél évvel a megjelenés után váltak esedékessé és nem megjelenéskor természetesen....
-
RazoR
veterán
Ha igaz amit olvastam akkor 1.7-el pápá rpm hack és pápá macro!!!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #40569 üzenetére
Tudom-tudom, meg mindenki érdem szerint....
-
RazoR
veterán
válasz
Jocikablack #40567 üzenetére
Összefoglalóban van egy link Vendor Stuffs és ott mindnet megtalálsz.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #40562 üzenetére
Snip3r! Te is nagyon jól tudod, hogy ami Neked esik ebben a játékban az senkinek sem mérvadó! A privát lúthekk az privát lúthekk!
-
RazoR
veterán
válasz
- = Zk = - #40556 üzenetére
1.6.1 óta van ez+pts+server lag
A hiba nem az ön készülékében van! -
RazoR
veterán
válasz
TommyS_27 #40383 üzenetére
Részemről nem volt még ilyen játék ami ennyire behúzott volna! De lassan tényleg érezni a végét, az is benne van, hogy sajnos a fejlesztők akarnak pontot tenni a mondat végére, ami jobban belegondolva nem is feltétln lenne baj. Egy biztos, ez jobb már nem lesz hiába erőlködnek mindenféle "újdonsággal", az alapoknál van a gond. Talán majd a 2 (ha lesz)....
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #40379 üzenetére
Tegnap mi is azon elmélkedtünk, hogy mennyivel jobb lenne csalók nélkül és mennyivel több játékos lenne, mert jelenleg kb csak a fanatikusok vannak, a kezdők és a rengeteg csaló. Lassan nincs olyan szerver ahol ne lenne valami okosságot használó csapat! Tegnap nem is tudom megmondani mióta, végre sikerült manhuntot lehozni, mert csak tiszta játékosok jöttek ránk, furcsa is volt!
Az aim-lockos aimassistos okosság meg a "nincs hozzáfűznivalóm" kategória... -
RazoR
veterán
+1 már a mobok is falon át lőnek!
-
RazoR
veterán
Éljen a PTS, éljen soká!!!!
[link]
Az egy dolog, hogy a mob meg sem mozdult, de nem tudtam lőni, fegyverváltás után meg úgy rángatott az M4 mintha AK lenne! -
RazoR
veterán
válasz
Rossonero89 #40245 üzenetére
Eleve is szarok a szerverek, de most, hogy megy a PTS ez csak még rosszabb!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #40109 üzenetére
Szép volt!
-
RazoR
veterán
Akinek könnyebben emészthető tájékoztatásra van szüksége, a fenti videóban
MarcoStyleililililililililililili remekül elmagyarázza, mit is kell pontosan tudni (angolul tudóknak).
[link] -
RazoR
veterán
826-os hsz után 837? Mi volt itt kéremszépen, miről maradtam le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest